Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Seni Gidi Vurdumduymaz Bu kaçıncı ayrılışın bakmadan gözyaşıma Bırakıp gittin beni yine yalnız başıma Yanına mı kalır sandım sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi yaramaz Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi yaramaz Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Hep susuyorsam, sabrediyorsam Sanma ki senin aşkından ölüyorum Sabır taşına benzedim diye Aptal sanma gününü bekliyorum Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Bugüne kadar olmamış hiç bırakıp da giden Sana göre hava hoş beni yok ki düşünen Gün olup intikam saati deli gibi çalacak Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi yaramaz Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Seni gidi vurdumduymaz, seni gidi yaramaz Canın isterse ararsın, istemezse aramaz Hep susuyorsam, sabrediyorsam Sanma ki senin aşkından ölüyorum Sabır taşına benzedim diye Aptal sanma gününü bekliyorum Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek Bakalım o zaman seni kim kurtaracak |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Alev Alev Ellerin ne kadar sıcak Tıpkı ateş gibi Bakışların ne kadar yumuşak Tıpkı doğan güneş gibi Alev alev yanıyor Sevginle kalbimin her köşesi Yüreğim çırpınan bir kuş sanki Sanki bir aşk bestesi Fısıldıyor kulağıma Gözlerin ne kadar güzel Bak gözlerimin içine O en, en tatlı sesinle Bana güzel bir şey söyle Alev alev yanıyor Sevginle kalbimin her köşesi Yüreğim çırpınan bir kuş sanki Sanki bir aşk bestesi Fısıldıyor kulağıma Öyle, öyle mutluyum ki Ah delicesine Bir çölde yapayalnız kaybolmuş Koşuyorum sesine Alev alev yanıyor Sevginle kalbimin her köşesi Yüreğim çırpınan bir kuş sanki Sanki bir aşk bestesi Alev alev yanıyor Sevginle kalbimin her köşesi Yüreğim çırpınan bir kuş sanki Sanki bir aşk bestesi Alev alev yanıyor Sevginle kalbimin her köşesi Yüreğim çırpınan bir kuş sanki Sanki bir aşk bestesi Alev alev yanıyor Sevginle kalbimin her köşesi Yüreğim çırpınan bir kuş sanki Sanki bir aşk bestesi |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Olmaz Olsun Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım Kalbimde sevgin oldukça Neye yarar olsa da altın tacım Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Perişanım Şimdi Ne ağzımın tadı var ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı? Merak edip vicdanına sormadın mı? Ne yaptım ben sana bu kadar? Nihayet ben de bir anadan doğmadım mı? Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı? Bu nasıl öfke? Perişanım şimdi Mutlu oldun mu? Başını yastığa Rahat koydun mu? |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Çile Sorarım soru sırra eremem Ararım döne döne duramam Yürürüm diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem başı sonu nerede Akarım nehir gibi yine de Yaşamak ve inadına ve ille de Cana uyunca Çile Göremem bazı boşa bakarım Bir dua bir türkü bir can yakarım Beşerim şaşar hata yaparım Kötü huyumca Tutamam yeri toz tanesi Bir garip dünya biçaresiyim Bir kulun deli divanesiyim Aşka gelince Çile |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Kınalı Kuzum Ne yiyor, ne içiyorsun Elde değil aklım sende Gece çok geç yatıyorsun Gelde bi demli çay iç bende Olmadı akşam yemeğe yetiş bari Yolunu gözlüyor Perihan Hanım Bu ayrı ev işine alışamadım Sızlıyor ince ince sol yanım A nenni nenni Kınalı kuzum Büyüdün de adam mı oldun Yanağı pembem, dudağı kirazım Gözü okyanusum iyi ki doğdun Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun Büyümedin hiç gözümde Bebeğim sen ne diyorsun Bir dualık mesafedeyim Ne zaman sıkışırsan yanındayım Ha bu arada soğudu havalar aman ha Üşütme yine, kurbanın olayım |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Ahdım Olsun Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Hükümsüz Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm Ayrılık vurgunda belli etmedim ama ciğerim yandı Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir Ben yandım yar sen yanma Aşk amansız bir haindir Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende Leyla yeniden can buldu bak sayende Verdiğin söz hükümsüz Geçmedi gönül senden Ettiğim aha inanma Sana hiçbir kötülük gelmez benden |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Tebdil-i Mekan Nereye gitsem yanımda götürüyorum çilelerimi Valizimde taşıyorum keşkelerimi bilelerimi Havalnmıyor, oyalanmıyor ruhum ne çare Üstüne hasretle dolduruyorum filelerimi Neresinden başlasam, eskisi gibi kolay olmuyor Kelimelere itimadım kalmadı işim çok zor İri yarı, kötü kalpli, boyalı, geçgin kadınlar gibi Dil, çöplerini naylon torbalarında saklıyor Tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında Acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında Soranlara 'eh işte idare ediyormuş' dersin İyi niyetli değilseler üstü kapalı geçersin Dilersen ara beni ya da yaz bana arada bir iki satır Ya da yazma ne bileyim hani yani tutarsa tersin |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Geçiyor Bizden De Bir masaldı aslında Ne yazık sonu yoktu Bir şarap sofrasında hazin Kibar bir vedayla son buldu Ama biz biliyorduk Bir daha çok zordu Kederle gülüyorduk o esnada Bir yıldız hızla kayıyordu Ah geçiyor bizden de Ah bitiyor ömürler Can çekiyor elbette Ama çok yaralı gönüller Bıraksam her şeyi Dönsem bir türlü Vazgeçsem hayattan Ölsem bir türlü |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Şanıma İnanma Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu Senin aşkınla dolduğunu Göz göze gelince mahvolduğunu Gerçekten mi görmüyorsun Sabredemiyorsun Fark edemiyorsun Hissedemiyorsun Garanticisin, korkuyorsun Gerçeği gözden kaçıran yarim Eğriyi doğruyu şaşıran yarim Aşkımla ruhunu şad ederken Sonunda sabrımı taşıran yarim Seni anlamıyor değilim inan ki Yaşamak değil esaret sanki Hadi benim kendi seçimim sonuçta Gülü seven dikenine dayanır yani Bu durumda kalbine danışacaksın Neye nereye kadar katlanacaksın O kadar aşkın varsa hemen gel Kalbimde karargâh kuracaksın Görünüşüme bakıp da sen beni sakın ha Cin fikirli sanma Hani yağmasan da gürle benim durumum Çalımıma aldanma Okurum, yazarım, konuşurum Kelimelerin efendisiyim ama Aşka gelince enikonu safım Sen şanıma inanma --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Bahane Bahaneydi bu rüzgâr Güneş bal ve kehribar Bahaneydi bu buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum sırdaşım Aynaya baktım yüzünü unuttukça Gelmiş bulundum Kalmış bulundum Bu dağ burda durdukça |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Eskidendi, Çok Eskiden Hani erken inerdi karanlık Hani yağmur yağardı inceden Hani okuldan, işten dönerken Işıklar yanardı evlerde Mevsimler kimseyi dinlemezken Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, çok eskiden Şimdi ay usul, yıldızlar eski Hatıralar gökyüzü gibi Gitmiyor üzerimizden Geçen geçti , geçen geçti Hadi geceyi söndür kalbim Şimdi uykusuzluk vakti Gençlik de geceler gibi eskidendi Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi, eskidendi |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Yanmışım Sönmüşüm Ben İstersen kapat kapıları Açma bir daha hiç İstersen al beni içeri Tut ölene kadar Ben çoktan hazırım Bana layık gördüklerine Gel dediğin an Bir daha dönüp de bakmam geriye Yanmışım ben Sönmüşüm ben Cahildim okudum öğrendim Yola geldim çok Aç değilim açıkta değilim Şükür karnım tok Ben çoktan geçmişim Dünya zevklerinden Hadi çağır artık Alıp da bohçamı geleyim hemen Yaşamak dediğin üç beş kısa andan ibaret Sahibi değilsin bu beden geçici bir süre emanet Bu yüzden kaçırmamak lazım aşk gelince Gitti mi gidiyor elden zalim zaman el koyunca |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 2Pişman Olduğun Zaman Yolun zorunu yürümüştüm ben Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Huzur bulduğun zaman Zevke doyduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım |
|