Günce Koral Belki Bir Gün Dönersin Şarkı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günce Koral Belki Bir Gün Dönersin Şarkı SözüGünce Koral Belki Bir Gün Dönersin Şarkı Sözü Sensizliğin uykusundayım Kahramansız masallarda Kurallar yok sessiz sokaklarda Uzakta değil başkası olduk bakışlarda Nail Evrim Doğ Yalnızca sevdim savaşmak istemedim ben Yalnızca yalnızca sen suçum oldun severken Yalnızca sevdim kırılmak istemedim ben Yalnızca gözlerin beni görsün yeniden Günce Koral – Nail Evrim Doğ Bu yaşamaksa kabustan uyansamda Rüyalarımdan dönmek istemiyorum Yada zamansa seni benden böyle çalan Bir dokunursam belki bir gün dönersin geriye Nail Evrim Doğ: Sensizliğin uykusundayım Kahramansız masallarda Kurallar yok sessiz sokaklarda Uzakta değil başkası olduk bakışlarda Günce Koral Yalnızca sevdim savaşmak istemedim ben Yalnızca yalnızca sen suçum oldun severken Yalnızca sevdim kırılmak istemedim ben Yalnızca gözlerin beni görsün yeniden Günce Koral – Nail Evrim Doğ Bu yaşamaksa kabustan uyansamda Rüyalarımdan dönmek istemiyorum Yada zamansa seni benden böyle çalan Bir dokunursam belki bir gün dönersin geriye Kabustan uyansamda Rüyalarımdan dönmek istemiyorum Yada zamansa seni benden böyle çalan Bir dokunursam belki bir gün dönersin geriye |
|