Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Herşeyi Yak Beni yak kendini yak her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefesde Yüreğim tutuklu göğsüm kafesde Yanacağız ikimizde ateşde Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıkdan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığında yetmiyor Allahım Allahım Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile Aşk ile büyüyorum |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Namus Aradım yıllardır seni her yerde Bir türlü karşıma çıkmadın namus Nihayet niyete rastladım amma Utançtan yüzüme bakmadın namus Yaklaşıp yanına dedim nerdesin Dedin ki yorulma gelmiyor sesin Gayretleri boşa gitti herkesin Kimseyi yanına sokmadın namus Fazilet dediğin meğer masalmış Namuslu görünmek kimlere kalmış Zenginmiş fakirmiş halkmış kralmış Gördüm ki kimseyi takmadın namus Hadi hadi yandan Ben senden ne saray ne ev istedim Seni sevenleri sen sev istedim Kıvılcım aradım alev istedim Bir tek mumu bile yakmadın namus Azizken gözümde sudan ekmekten Yoruldum uslu dur yapma demekten Yüz yıllardır namussuzluk etmekten Bir türlü uslanıp bıkmadın namus |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Unutuldum unutuldum kurutulmuş göller gibi Yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam ömür geçer gönül geçmez Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin bütün aşklarıma Çiçeklerim dökülür her mevsim sonra yeniden açar Ümidimin boynu bükülür sonra deniz bir defa taşar Bin defa taşar |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Seni Kimler Aldı Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı bu karanlık ne Gönlümün bayramları şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün öpüşün iç çekişin gelir |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Tutsak ihaneti sende gördüm Sende şiddeti gördüm aşkı gördüm Yanarak içinden geçtim aşkın Kor olmadan küle döndüm Dokun bana dokun n'olur Hasretinden oldum Kopar zincirleri yeniden gel Durmadan gel hep gel Ben sana tutsak sen bana yasak Gel günahlarla korkularla gel Ben savunmasız çırıl çıplak Sen hesaplarla sorgularla gel Geçiyor günler çok üzgünüm Geçiyor akşamlar sessiz Geceyi yırtar yalnızlığım Güneşi yakarım sensiz |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Vazgeçtim Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku bu ten bu dokunuş Ah bu delilik sarsa bedenimi Yok olma anıdır şimdi |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Alaturka Gece inerken söner perde perde grubun rengi Derken başlar semada saltanat Ben ağlarım gülerken Mehtap uyanmış Seyr-ü sefada yıldızlar Siyaha yanmış Bende fasıl fasıl dert Ah o ne zalim bir yarmış Çalsın sazlar çalsın bu gece Alaturka başlasın Vur usta tamburun tellerine Hanendeler çağlasın Penceremden geçer sandallarla sevdalılar hercai Çınlar gökkubbede aşkın şahane saz semai Kader böyleymiş |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Ben Annemi İsterim Dağda belimde odun beni ne hale koydun Tarlada ırgat avrat hanede hazır hatun Bir uşak göbeğimde altısı eteğimde Yedi bitirdi beni anandaki o çene Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de El ayak çekilince sen bitersin dibimde Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim Fındığı ben toplarım kırması sana düşer Uy ellerin iyisi geh geh gerinip şişer Üşudum senden baba ocağı gözümde tüter Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Davet Gel en sevap günah Gel canımın canı Sevdaya adanmış Esmer yasak hırsızı Ah ateşten gömlek Ah oynaşın kurdu Aşkla ağulanmış Güzellikler yurdu Tutuşan tenime Zülüflerini sür Hırçın asi hür Arka bahçelerde dişlediğim mür Gel çıplak ve pür Çıplağına sar beni Toprağına kar beni Kaynağından dökül gürül gürül Çoğalt ki kendim Dağları seller alsın Selleri yangın sarsın Bozulsun bahçe bağ Dalda üzüm sarhoş ben tarumar |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5La İlahe İllallah Be hey kardeş hakkı bulam mı dersin Hakka yarar amel işlemeyince Bu sırrın ötesin duyam mı dersin Mürşid-i kamille başlamayınca Hu hu hu hu Hak la ilahe illallah Hak la ilahe illallah illallah Gel hey kardeş gel birliğe özen Birliktir her nefsin kal'asın bozan Hiç kendi kendine kaynar mı kazan Çevre yanın ateş eylemeyince Hu hu hu hu Hak la ilahe illallah Hak la ilahe illallah illallah Aşkın odu geldi yüreğim harlar Aşkı olan arı namusu neyler Behey Yunus sana söyleme derler Ya ben öleyim mi söylemeyince |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Ne Ağlarsın Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bir gülün çevresi dikendir hardır Bülbül gül elinden ah ile zardır Ne de olsa kışın sonu bahardır Bu da gelir bu da geçer ağlama Daimiyem her can ermez bu sırra Eyüp sabır ile gitti mısıra Koyun oldum ağladım ardısıra Bu da gelir bu da geçer ağlama --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5 frmacil sayfa 2iki --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Onu Alma Beni Al Bak atının terkisine de atmış gözleri şaşı gelini Mor kaftanlara sarmış haspam odun gibi belini Ah verin elime de kırayım cadının derisi kara elini Seni gidi dilleri fitne fücur kıyametin gelsin Sen o alacası içinde fesatla hangi günü gün edicen Ah o kaditin üstüne bir de atlas yorgan sericen Amanın amanın yansın ocağın barkın utansın Ağan emmin herbir yerine kırmızı kınalar yaksın Varsın bize vursun felek ne çeyiz düzdüm emek emek Allah bildiği gibi yapsın Böyle de nispet olmaz ki seni gidi zalim yar Zorla da kısmet olmaz ki seni gidi hain yar Bana ne bana ne beni al onu alma Bende bu yetim kirazlar al al dururken Tek başıma kara gecelerde zar zor uyurken Yar eteğimde çakallar kurtlar ulurken İçine sinerse senin de kıyametin gelsin |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Son Sardunyalar Ah o yazlık sinemalar Kapı önü akşamları Saksıda son sardunyalar Avluda el yazmaları Ah ne kahraman ne cesur Ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle Nasıl kucaklardık Hem utangaç hem hevesli Mektepli sevgilerdik Pek kırılgan pek acemi Bir söyler bin gülerdik O pürtelaş piyasalar İlk sevda ilk gözyaşları Yolları gurbete bağlar Hep o gönül şarkıları Ah kaldırımlar biliyor Bir devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü İlk yazdan şendik |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Var Git Turnam Dağlar dağlar dumanlı dağlar Yücelerinde erimez karlar Evimden ocağımdan oldum aman Bana kurtlar kuşlar ağlar Yerimden yurdumdan oldum aman Bahtım kareler bağlar Gün geçmez yüzbin yıl olur Bu ayrılık kanun mudur Evimden ocağımdan oldum aman Kanlı gözyaşım çağlar Yerimden yurdumdan oldum aman Har ciğerimi dağlar Var git turnam tez haberimi uçur Dedim dağ kavuşmaz insan kavuşur Zemheriden ötesi bahar aylar Kuzu meler yoncalanır yaylalar Benim derdimle yedi cihan dolar Derim hakka ulaşır bütün yollar |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Yaktılar Halim'imi Martılar havalandı Çığlık çığlığa Bir ağıt yaktılar Küheylanımı üç beş kafir Şafakta yolağzına attılar Hava nemli ağır Aylardan şubattı Simsiyah bir mermer misali Yüzün caddeye aktı Gece sağır dilsiz Korkuya yattı Çifte pusu kuruldu Yetişin Halim vuruldu Bir kahpe hançer Ucunda kanıyor gülüm Yaktılar Halim'imi yaktılar Halim'imin seyrine baktılar Yeniliğe Doğru Hergün bir yerden Göçmek ne iyi Bulanmadan donmadan Akmak ne hoş Hergün bir yere Konmak ne güzel Bulanmadan donmadan Akmak ne hoş Dünle beraber Gitti cancağızım Şimdi yeni şeyler Söylemek lazım Ne kadar söz varsa Düne ait Şimdi yeni şeyler Söylemek lazım |
|