Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Geri Dön Alışırım zannettiğim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımdan Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Olurda bir gün sende özlersen Olurda bir gün sende gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarda ağlarken Bazen bir dost yada bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatırda yeniden |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Benimle Ol Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde raslanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğimin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağIm Sarılıp güneşlere sevgimize göklerden Mavi mavi taçlar takacağım ne olursun |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Sen Ağlama Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm sarkan iki damla yaş Ayrılıkta sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git Git acılarla Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Tükeneceğiz Ne böyle senle nede sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada nede ayrı Olmak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin nede benim Şimdi sensizim sende bensiz Biran gelipte küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İste biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Her şey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Yeter Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bin insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup binbir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Hep yarım yarım ve erken yaşanan Her sevgiden izler var içinde Çizgi çizgi ve silemiyorsun Onları bir türlü hayır olmaz |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Akasyalar Açarken Yar yolunu kolladım İpek mendil salladım Ona çiçek yolladım Akasyalar açarken Yarim gelir yanıma Kanı kaynar kanıma Neşe katar kanıma Akasyalar açarken Yarimle biz biz bize Otururuz diz dize Sevişiriz göz göze Akasyalar açarken |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Gelen Gideni Aratır Haydi gel seninle şöyle karşı karşı Gel olmaz inan ki kavga ve göz yaşı Ayrılmak istemiyorsak seninle Açıkça konuşmalı Gel bugüne kadar olanlar olmuş Hepsini unutalım Gelen gideni aratır derler Bırak nazı anlaşalım Haydi gel bir kez daha denemeli Gel herşeyi doğru dürüst söylemeli Ayrılmak en kolay çözüm inan ki Gel görelim gerçeği |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Gün Gelir Uzaklardan bir ses zaman zaman Fısıldar sanki adımı usul usul Ve eger yağmur yağıyorsa o akşam Her bir damla çelik misali ağırlaşır Kulaklarım çınlamıyor ne zamandır Beni hasretle anan biri yok artık herhal Bir garip bencil duygu ki ruhumu sarar İçtiğim içkinin buruk lezzeti acılaşır Gün gelir serseri ruhum elbet Acının lezzetine de alışır mı alışır Alt tarafı insanım işte herkes gibi Aklım arasırada olsa karışır |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6İçime Sinmiyor Hersabah güneş doğarken Yeni bir güne başlarken Ne zaman ki güzel bir şey görürüm Sensiz içime sinmiyor Gözlerim arıyor seni Benim çocuk sevgilimi Bir ateş ki yüreğimi Alev alev yakıyor Seni bana vermediler Seni bana vermediler Mutlu olsunlar diyorum Elbet onlarda severler Bazen bir çiçek açarken Bazen bir çocuk gülerken Ne zaman ki içim taşar sevinçten Sensiz içime sinmiyor Dönüpte baktığım zaman Hatıralar ağlaşıyor Bir yara ki her yanımı İnce ince sızlatıyor |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Kaç Yıl Geçti Aradan Nolur sormasInlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi Akıyorsa yaşlar gözümden Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz Karardıysa bütün dünya Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Karam Köprüler yaptırdım gelip geçmeye Çesmeler yaptırdım suyun içmeye karam Kavli karar ettim alıp kaçmaya Boşa kostaklanma kostak değilsin karam Çıkma pencereye zülfün tellenir Beyaz giyme eteklerin kirlenir karam Gelme meyhaneye adın dillenir Boşa kostaklanma kostak değilsin karam Armudu dalında pazar eyledim Kaşını gözünü uzak eyledim karam Seksen şeftaliyi hazar eyledim Yanılıpta güz almışım bilemem karam --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6 frmacil sayfa 2iki --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Kaybolan Yıllar Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir omur vaad etseler Şimdi bana yeniden istermisin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Kime Kalmış Bu Dünya Nasılda kandım aşkınla yandım Ne var ki aldandım O çılgın aşktan o heyecandan Kaçılmıyor sandım Ne söylesen boş inanmam artık Yalan dolanlarına Seniyse sende kapandı dün yok Bu dinmeyen acıya Ha üç gün önce ha beş gün sonra Yeter bitsin bu cefa Satıp savursan kasıp kavursan Değil hiç umrumda Vurupta kırsan yakıpta yıksan Kime kalmış bu dünya Çok istemiştim döner demiştim Yolunu gözlemiştim Sabah ve akşam gece ve gündüz Rüyamda beklemiştim Birazcık insaf olaydı sende Kıyarmıydın canıma Günün birinde pişman olursun Elbet yaptıklarına |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Minik Serçe Ümitlerime geliverdi ilkbahar Gözlerimde bahar sevinci var Bir başka mutluluk müjdeliyor sanki çiçekler Yeni açan tohum yeşeren toprak ve ağaçlar Bak işte bir minik serçe Benim gibi neşe içinde Anlaştık biz hiç konuşmadan Minik serçeyle göz göze geliverince Bak seni sarı verdi mutluluk Zaman durdu bak işte sonsuzluk Bir başka dunyanın açıldı sanki kapıları Sevgi seli akıyor şimdi oluk oluk Bak işte bir minik serçe Senin gibi neşe içinde Anlaştınız bak hiç konuşmadan Minik serçeyle göz göze geliverince |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Neye Yarar Saklasada sözlerin Gizleyemez derdini Gizleyemez gözlerin Deli gibi sevdiğini İçimde bir sevinç var Senelerdir tatmadığım Bir burukluk bir heyecan Doyasıya yaşamadığım Ne kavga ne ümitsizlik Ne ağlasan insancıklar Ne de başka düşüncem var Bir duygu kasırgası bu Sardı butun benliğimi Karşı koymak neye yarar Bir yanımda doğrular Hatalarsa bir yanımda Aklım yapma diyorsada Gönlüm bir kez düştü aşka Şimdi ne söyleseler Aşka dair bilinen Şu yalan dünyada ne var Yaşamadan öğrenilen |
|