Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Yorgun Akşamlar Yine akşam oluyor Deniz durgun hava durgun İsyanlar ümitler ve ben Ve yalnızlığım yorgun Yine tanıdık çehreler Gülüşler aynI gözler solgun Bir günü daha yaşanmış Şu geçip giden ömrün Dilimde anlamsız bir dolu söz Ne yaptığım belli ne istediğim Bir günü daha yaşanmış ömrün Bilmiyorum ki nedir istediğim Yine yüreğim daralıyor Kelimeler düğüm düğüm |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Bir Çocuk Sevdim Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen bir an gülümsedi çocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemiyde buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca yalnızca duygularıyla soydu Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte gün be gün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Bir çocuk sevdim uzaklarda Biraz çocuk biraz ana biraz hiçti Herkes ihtiyarlamakta sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Bir Kuş Uçur Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver bir fısılda Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter Bir küçük pencere Bir aydınlık bana |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7El Gibi Ne bir ses nede haber gelmiyor artık senden Öylece kala kaldım da deli hasretinle ben Bir yabancı selamı ile hüzünlere daldım Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım Yok öyle el gibi durma gül biraz Sana gülmeler yaraşır Yok öyle güz gibi soğuk olma Güz ayrılık taşır |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Geçer Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş Geçer geçer daha öncekiler gibi Buda geçer neler neler geçmediki Yine düşer deli divane gönlüm aşka aşka Aşka vurgunum ben Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal Nasıl olsa geçer |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Hasret Ter döküyor dört duvar ter Bense beklerim birgün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet Çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar Vurunca güneş Bir karanlık daha erişti güne Saat neredeyse beş Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim göğsümüzde ateş bizim Elele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarim bizim yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Süsledim gelin misali gençliğimi Sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildim sana Yeni zaman aldım |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Hayır Dün gece biraz kızgın biraz sinirliydin Mutlaka bir şeylere sıkılmıştı canın Yoksa sen ölsen bile asla bana öyle Hiç bir zaman sevmedim seni diyemezdin Evet hatta biraz fazla sinirliydin Belkide ben hata yaptım farkında olmadan Mutlaka işlerin falan yolunda değildi Yoksa hiç böyle şakalar yaparmıydın sen Hayır hayır yalan sende beni sevdin inkar etme Hayır olmaz bu yalnızca bir anlık öfke Öfkeli olmasan asla bağırmazdın oyle Ne olur anla artık bitti diye Başkası var artık diye yalan söyledin Sanki inanırmışım gibi böyle şeye |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Kavaklar Ah kavaklar ah kavaklar Bedenim üşür yüreğim sızlar Beni hoyrat bir makasla Ah eski bir fotografta oydular Orda kaldı yanağımın yarısı Kendini boşlukla tamamlar Ah omuzumda bir kesik ki hala Hala durmadan kanar Ah kavaklar ah kavaklar Acı düştü peşime Ah kavaklar ah kavaklar Ardımdan ıslık çalar |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Oldumu Şimdi Gel haydi yine bir daha dene Belki olur bu son deneme Hiç düşündün mü ne zor anlatmak Kendini yeni birisine Dur öyle hemen yok olmaz deme Biran olsun düşün yeniden Vay bu ne öfke nedir acelen Ayrılmak için bu telaş ne Her zaman böyle delisin Her gün bir dengedesin Her zaman bir neden bulur Ya kendini ya beni üzersin Oldu mu şimdi oldu mu ya Anlamak istemiyorsun ne demek istediğimi Oldu mu şimdi oldu mu ya İnan ki benden farklı değil yeni bir sevgili |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Sarışınım Bir eda bir çalım aldın başını gittin Ne kadar mahsun bir şeyi terkettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanıyor içim eriyor içim Eskisinden de beter Gel gel sarışınım gel Gel sane alışığım gel Gel gel gün ışığım gel Gel çok karışığım gel Bir ateş ki alev alev yanar içimde Saçının kokusu kaldı ellerimde Yatağımda deli gibi döner dururum Dolaşır sanki hayalin hala tenimde |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Seni Seviyorum Dün bütün gece seni düşündüm yanarak Biran geldi ki zannettim kalbim duracak Ellerim tutuştu hasreti okşayarak Nasıl istedim istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel sarıl bana sarıl seni istiyorum Gel neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7 frmacil sayfa 2iki --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Sultan Süleyman Kaç sene oldu zaman durdu Deniz öyle hep aynı dünya bilinmez Taş duvar ayrı kaldı Ümit öylece kaldıda Ümide beni söyle kim aldı Kaç devir geldi kaç nesil geçti Yürek öyle sevdalı yollar kavuşmaz Hasretin ne tadı kaldı Sabır öylece kaldıda Sabredeni söyle kim aldı Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz Dünya ne sana ne de bana kalmaz Sultan Süleyman'a kalmadı Böyle hiç bir kitap yazmaz Kaç çiçek soldu hani bu sondu Hani bir sarı fırtına koptu zamansız Hani bir acı yel savurdu yürekler Son defa vurdu |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Unut Kolay olmayacak elbet üzüleceğim Mutlaka bir iz bırakacak Belkide çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Yaz Yaz bitmeden gel Yapraklarım solmadan Narlar olmadan gel Gün devrilmeden Yeşil erik beyaz örtüye konmadan gel Doya doya seviş benimle hadi Açık saçık konuş benimle hadi Buram buram yaseminler tüterken Alev alev tutuş benimle hadi Yaşarız bu tende bu heves oldukça yarim Coşarız ayın şavkı aşka vurdukça yarim Aşığız sarıştık sarmaşıklar misali Gel gör ki geçti geçiyor bu yazlar ne hain Söz hiç incitmem ipek şal gibi akarım omuzlarından Sen uyurken ben bir sevinç olur geçerim rüyalarından |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Farkındayım Ne yapsan olmuyor gözüm Terketmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime Yıldızlardan daha uzaktım Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime Yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım farkındayım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım farkındayım Kazanmalı kaybetmeli Aşk uğruna harbetmeliyim Bu kızı yeniden büyütmeliyim Farkındayım farkındayım Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun yada kısa vadede Az biraz keşvediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime Yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım farkındayım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım farkındayım Kazanmalı kaybetmeli Aşk uğruna harbetmeliyim Bu kızı yeniden büyütmeliyim Farkındayım farkındayım |
|