![]() |
Grup Hepsi Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriDur Dur Dur dur yavas ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçtigim sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Dur dur daha degil dur dur Sana olan askim herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,simarip,fazla yayma Simdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Gördün mü hiçte zor degil Olur yaklas ve egil Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Dur dur daha degil dur dur Sana olan askim herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,simarip,fazla yayma Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek Simdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamam gerek Geriye bakmamam gerek Simdi sence oldu mu Fazla zorlama E hadi isime |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriAşk Sakızı Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen Aşk sakızı mısın? Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedim aklımdan Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriKalpsizsin Senin iyi bir kalbin olduğuna İnandım bekledim sabırla Ama kabul yanıldım Sen yalandın Ne kadar uğraştıysam olmadı Aşk sana bir türlü yakışmadı Kimsin,kimsin Kalpsizsin,kalpsizsin Sözüne hiç güvenilmez Sana aşktan bahsedilmez Kalpsizsin Kimseyi görmezsin Yüzüne gülmezsin Kendine hayransın Bencilsin sevemezsin Aynalara bir bak Senden güzel mi var? Sevmeyi bilmezsin Susar dinlemezsin Kendine hayransın Bencilsin sevemezsin Aynalara bir bak Senden güzel mi var? Kalbin taş mı oldu yoksa Senin için sevmekte zorsa Yalnız kal akıllan artık Bak dünya dönüyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriTik tak Tiktak tiktak tiktak tiktak Tiktak tiktak tiktak tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı, acılarımı Beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer Sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Gözyaşı dökenler Geriye bakıp ta düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma İçimizden geç Zaman durma Korkmuyoruz senden ---------------- Nedenini Sorma Nedenini sorma buna hakkin yok yillar sonra Gelip bana sorma Bu kadar kolay mi girmek hayatima Her sey bitti deyip çekip gittin Hangi yüzle karsimdasin Yillar geçti unuttum artik seni Ne istiyorsun? Nedenini sorma Bana sorma --------- Dinlemem Kim inanır aşkına Yüzüme bi baksana Artık sana kanmam Aşkınıda al git Bırak hadi zorlama Yeter oyun oynama Bir öyle bir böyle Bana sorma Kanmam Varsa yoksa hep yalan Kim sana aldanan Hangi birini ah anlatsam Oo oo dinlemem Ne söylersen duymak istemem Oo oo anlatma hiç Senden duymak istemem -------- Saklambaç Cee çık ortaya birden Cee kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem görmezsem Cee çık ortaya birden Cee kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem ki görmezsem Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, ayağıma geldin Düştün aşkın tuzağına Aklın başına mı geldi Kaçmak kolayına geldi Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olur mu Söyle --- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriYalan Hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin herseyindim yalan ![]() ![]() ![]() gözüm görmez baskasini sen ve ben elmanin iki yarisi bir ömür boyu beraber yalan ![]() ![]() ![]() simdi gördüm gerçek yüzünü güne açan çiçekler gibiyiz yalan ![]() ![]() ![]() öyle saf ki sevgimiz yalan ![]() ![]() ![]() ayiramaz bizi hiç kimse yalan ![]() ![]() ![]() ölene dek beraberiz yalan ![]() ![]() ![]() ---------------- Mum Her zaman ki gibi, sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedim Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde sönüp gittin “Çok üzüldüm maskeyi çıkardım” Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu? Soracağım olsun yine de Şimdi pişman oldun mu? Pişman oldun mu? Pişman oldun mu? ----------- Olmaz Oğlan Amanin da amanin kim gelmis Eski sevgilim gelmis Sütü sicak içmis belli Gezmis görmüs ögrenmis Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Aga takilir biri Ben seni paslatamam Iyi kötü hossun hala Buralarda harcanma Iyi kötü hossun hala Buralarda paslanma Hiç bana bakma olmaz oglan Sen kendine ismarlan Hiç bana bakma olmaz oglan Baskasina yuvarlan E hadi canim hadi ama disari Hayat iste ciss yapiyor adami Iyi kötü hossun hala Buralarda harcanma E hadi canim hadi ama disari Hayat iste ciss yapiyor adami Iyi kötü hossun hala Buralarda paslanma Sen beni sevdigine inandirma Sen önce kendini inandir Ben sevilemeyen biri degilim ki Anlatiyorsun yillardir Hiç bana bakma olmaz oglan Sen kendine ismarlan Hiç bana bakma olmaz oglan Baskasina yuvarlan --------------- Üç Kalp Karar ver artik kimi daha çok sevdigine Kararsiz olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasil Bir kalpte iki kalp nasil yasanir Iki kisi seven iki defa ölürmüs Bir kalp yalniz bir kalbi düsünürmüs Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Gözler beni arar kalbin onu düsünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemistir böyle ask inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasil Bir kalpte iki kalp nasil yasanir Iki kisi seven iki defa ölürmüs Bir kalp yalniz bir kalbi düsünürmüs Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasil Bir kalpte iki kalp nasil yasanir Iki kisi seven iki defa ölürmüs Bir kalp yalniz bir kalbi düsünürmüs Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün ------------ Dün Tattın Duydugum dogruysa eger Benden dogruyu duymaktan baska Bir seycik istemeyen biri var bu odada Tam karsimda Duydugum dogruysa eger Benden dogruyu duymaktan baska Bir seycik istemeyen biri var bu odada Senden baska ahh Emin misin Gerçege demir misin Yalani egersinde Dogruya degermisin Dogruyu isteme bos ver tatlim Dogrunun egriye faydasi yok Nereden çikti bu dogru merakin ama tabii sen daha dün tattin Dün tattin daha dün tattin Laylaylaylaylay Laylaylaylaylay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriKafanı Takma Kafanı takma dur yüreğini dinle Kafana takma hiç yüreğini dinle Kafana takma dur yüreğini dinle Sustur her şeyi yüreğini dinle Sustun niye, anlat gitsin Aksın kinin, derdin bitsin Değmez kimse üzülüp durma Sat derdini Seni terketti belkide iyi etti Değmez Aşkına layıkmıydı bak Sana değer veriyorsa bırak Yeter düşündüğün Ama sevdim Yeter üzüldüğün Çok sevdim Yeter kırıldığın Unutulmaz Hayat beklemez ------------------------ Kolay mı sevmek Hop hop dur bakalım Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Aşk dediğin ruhların işi Kalbime girmek böyle Kolay olmaz Kolay mı sevmek, söyle Bir kalbe girmek, gizlice Kolay mı gözlerine, bakınca erimek Hoşlandım senden belki birazcık Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem Zor aşkına inanmak Hop hop hop hop hop Zora gelmez kolay olmaz İkisinin arası kalbimin havası Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin ---------------- Bakalım Bunu yapma bunu bana yapma Bakalim seni kim kim Sevecekmis böyle Zor bulursun biraz Yerime seni kim kim Çekecekmis söyle Aranirsin biraz Bardak doldu, sabrim tasti Şansın bitti bekleme Vaktin doldu askim bitti Senden geçti bekleme Bakalim seni kim kim Dinleyecek böyle Konusursun daha Bakalim yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanirsin daha |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı Sözleriİki kelime Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri Yandırır bu iki kelime Sormayın söylemem Aşkı bulmak çok zor Harcamam boş yere Değmiyor hiç kimse Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım her Sorana söylemem Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım da Her sorana söylemem O da seviyor, bu da seviyor Seni seviyor, herkes seviyor Bunu bana sorma ooo ooo Yine duyamazsın söyleyemem Bana bunu sorma ooo ooo Söyleyemem Söylemem gizlerim Kalbimde kalsın İstemem sormayın Gözlerim anlatsın Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım her Sorana söylemem Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım da Her sorana söylemem O da seviyor, bu da seviyor Seni seviyor, herkes seviyor --------------- Herşeye Rağmen Her sey küçük bir yalanla Basladi önce Masum oyunlar Zararsiz bakislar Ask aliskanlik olunca Ihanet kanimda alevlendi Kirlettim her seyi Yiktim aradaki köprüleri Tek bir an ugruna Yaktim bütün gemileri Yine beni sevebilirmisin Herseye ragmen Yine benim olabilirmisin Her seye ragmen Her seye ragmen Hiç sanmam Hersey Bitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Hepsi Şarkı SözleriHep Bana Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa Evli olup bekar kalsam Çalışmadan zengin olsam Çok yiyerek zayıflasam Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam Gizli olsa herkes bilse ![]() Bana hep bana bana hep bana bana hep bana Ben yine her gün kaybolsam Kandan korkan bir doktor olsam Aşkımı alıp dağlara çıksam Dünya çirkin düzelir sansam Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa ![]() İstemeden seçtiklerim Ne işim var burda benim Ben aslında caz severim Çok yaşasam yaşlanmasam Estetiksiz güzel olsam ![]() Olgunlaşıp çocuk kalsam Bana hep bana bana hep bana bana hep bana Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Rujum mujum her şeyim var kuzum Tadım tuzum kalmadı susun be ![]() ![]() ![]() Bana hep bana bana hep bana bana hep bana |
![]() |
![]() |
|