![]() |
Hande Yener - Romeo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener - Romeo'*» Hande Yener - Romeo «*' Dün hiç yok gibi, uzak, kasımdan soğuk gibi Kar yağıyordu yalnızdım, savaşlar, cepheler Sonra sen geldin, arasından sislerin Büyük yakaların vardı, gösterişliydin Dedin ki ben, romeo gerçek aşkın savaşçısı Yalnızlık bitti sil gözyaşlarını Kavga etmez sever beni Romeo romeo romeo romeo Sabaha kadar kucaklar beni Romeo romeo romeo romeo Hassas tüy gibi, umut, giyindim zırh gibi Ağlıyordum yalnızdım, seyirciler, sahneler Sonra sen geldin, arasından sislerin Büyük yakaların vardı gösterişliydin Dedin ki ben romeo gerçek aşkın savaşçısı Yalnızlık bitti sil gözyaşlarını Kavga etmez sever beni Romeo romeo romeo romeo Sabaha kadar kucaklar beni Romeo romeo romeo romeo |
![]() |
![]() |
![]() |
Hande Yener - Romeo |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener - RomeoHande Yener & Sinan Akçıl – Atma Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi Güzelliğim Aynı Aldım Da Nefesi Bana Yanlış Yerlerinden Atma, Atma, Atma, Atma Atma, Atma, Atma, Atma Atma Aaa, Atma Aaa, Atma Aaa Sinan Akçıl Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi Güzelliğim Aynı Aldım Da Nefesi Bana Yanlış Yerlerinden Atma, Atma, Atma, Atma Atma, Atma, Atma, Atma Lütfen Ya Lütfen Atma Hande Yener & Sinan Akçıl Atma, Atma, Atma, Atma Atma, Atma, Atma, Atma |
![]() |
![]() |
|