![]() |
Dogum Gunumde Servet Kocakaya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dogum Gunumde Servet KocakayaServet Kocakaya - Doğum Günümde Hic kimseyi sevemezsin sandigin zamanlar ![]() Dalga kiransiz bir cocuk bütün limanlar Kahramansiz bir filim gibi solar romanlar Figuranlar beni oynar dogum günümde ![]() Biran var ki unutulmaz derdi kederi Göclere top kentlere magdur durursun Istanbula benziyorsun dogum günümde ![]() Basladigi yerde biter tüm yolculuklar, Bir selami eksik etme dogum günümde ![]() Gözlerimde sensizlikten gayri nem kaldi, Mahsuniden bir türkü cal dogum günümde ![]() Biran var ki unutulmaz derdi kederi, Basladigi yerde biter tüm yolculuklar, Bir selami eksik etme dogum günümde |
![]() |
![]() |
![]() |
Dogum Gunumde Servet Kocakaya |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dogum Gunumde Servet KocakayaDoğum Günü Ahmet Kaya insanların yüzlerini göremiyorum Boğazım düğüm düğüm çözemiyorum istesen de yanına gelemiyorum Tutsam şu karanlığı Tutsam da yırtsam Ah elim tutuşmasa, elini tutsam Susmasan konuşsan sesini duysam Tutsam güzel yüzünü bağrıma bassam Doğum günüm bugünüm Doğum günüm gülüm Doğum günüm diyorsun; Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene Karakollar beni alır sorgular gecelerce Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce |
![]() |
![]() |
|