Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hande, söyleyecek, yazdı, yener

Hande Yener Kendi Yazdı Kendi Söyleyecek

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

HANDE YENER KENDİ YAZDI KENDİ SÖYLEYECEK

eni albümü için büyük bir titizlikle çalışan Yener’in son albümünde bütün şarkıların sözü kendisine ait Müzikte iyi sound’lar yakalamaya çalışan biri olduğunu ifade eden Hande Yener, neden söz yazarlığına soyunduğunu şöyle anlattı:

“İş başa düştü, sözleri ben yazdım”

“Başkalarıyla çalışırken bazen ne istediğinizi anlatabilmeniz biraz zor oluyor Biri sizin için ne kadar emek verebilir ki? Hepsi bir yere kadar Romeo gibi bir şarkı olsun diye isterken, o doğallıkta, o müziğe yakışan ve modern dili kullanan öyle istediğim gibi sözler gelmiyordu önüme Herkesin kendine göre bir tarzı var Ben kendi tarzıma göre şarkılar ararken, olmasını istediğim şarkıları kendi kalemimle ve yüreğimle yazmaya başladığımı hissettim Bir süre sonra da beni benden daha iyi kimse ifade edemez diye düşünmeye başladım Bundan sonra şarkılarımın sözlerini yazmaya devam edeceğim Sevenlerime başka sürprizlerde yapabilirim”

İddialı geliyor

Hande Yener, söz yazmaya başladığı andan itibaren kendisini çok daha iyi hissettiği görüşünde Hatta “beyninizi ne kadar çalıştırırsanız o kadar ilerler Eskiye göre daha zeki olduğumu düşünüyorum” diyecek kadar da açık sözlü Sanatçı, “Bu albüm daha önce de sürekli eleştirilen önceki albümlerimi de daha fazla dinlettirecek, çünkü değişen ve gelişen müzik sektörü içerisinde zaman geçtikçe tarzımın daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum” diyor

Kaynak : CNN Türk

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hande Yener & Sinan Akçıl – Atma

Hande Yener

Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti

Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti

Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip

Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski

Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi

Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi

Güzelliğim Aynı Aldım Da Nefesi

Bana Yanlış Yerlerinden

Atma, Atma, Atma, Atma

Atma, Atma, Atma, Atma

Atma Aaa, Atma Aaa, Atma Aaa

Sinan Akçıl

Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti

Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti

Ama Şunu Bilki Yine Yanıma Gelip

Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski

Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi

Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi

Güzelliğim Aynı Aldım Da Nefesi

Bana Yanlış Yerlerinden

Atma, Atma, Atma, Atma

Atma, Atma, Atma, Atma

Lütfen Ya Lütfen Atma

Hande Yener & Sinan Akçıl

Atma, Atma, Atma, Atma

Atma, Atma, Atma, Atma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com