![]() |
Mor Ve Ötesi - Şirket |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mor Ve Ötesi - ŞirketŞİRKET adını bile soramam maksadımı aşamam şiddetin meşru haline bakıp ağlayamam ne kadar güzel ne kadar sıcak ne kadar yakın o kadar uzak şirket mirket anlamam anlasam da anlamam bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam adaleti sarmış kumandalı bir cinnet vahşeti gördüm, korkmadım hasar yok içimde maske takmadan üstüme gelmek zor muydu? adı olmayanların sesi de yok mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Mor Ve Ötesi - Şirket |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mor Ve Ötesi - Şirketcambaz mor ve ötesi ne habersin ne Türk'sün seni gören yollara dökülsün kul oldun köle oldun kurşun geçirmez Cam oldun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al,piyasanı al her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun kul oldun,köle oldun kurşun geçirmez cam oldun cin oldun adam çarptın cellat oldun kelle uçurdun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedeefini al piyasanı al herşeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun var mısın, yoksun var mısın, yoksun iki gözüm,eminim,sen yoksun mor ve ötesi cambaz şarkı sözü şarkısının sözleri cambaz |
![]() |
![]() |
|