İnsaf Yok Mudur Süper |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsaf Yok Mudur Süperdur yok yok yok mudur sende hiç insaf yok mudur dur yok yok yok mudur hiç mi hiç mi hiç mi hiç mi yok boğazıma kadar borca batmışım, icra gelmiş evime laf anlatmak mümkün mü ki, para yetişmiyor elin kızına sevgi aşk meşk hepsi palavra, cüzdanımda kızın gözü son zamlardan haberi yok hatunun "bodrum'da geçirelim" diyor yazı nereden bulurum ben onca parayı, evde basmıyoruz herhalde alnımızda tükenmez kalemle "*****" yazmıyor herhalde köyden toplasam yine yetiştiremem, bankadaki hesabım da gitti kendime bir çift çorap almadan hatunun harçlığı konkene gitti ** ne sabır bıraktı ne de para, her gün arena, kapkara içki, yemek kümülatif muhabbet, çalkala yavrum çalkala! tabi hanfendinin tuzu kuru, benimkisi aynen derviş sabrı çeke çeke destur kalmadıdiyemiyorum vardır bir hayrı bir giydiğini bir daha giymiyor, bir de kasıntı yürüyüşü var burnu havada nerden baksan deniz seviyesinden 15 metre var şimdilik bir şey demiyorum, kafasına esti mi çıkıp gdiyor koyuverecem sonunda kapının önünene kadar denyo olduğumu bilmiyor konken, parti, lokal düğündiskotek bar, falan filan hesap kitap karıştı artık, elimde değil hastayım ülean ** -valla paralar bitti abi -yapma be! iliğimi sömürdü be! -hakkatten öyle -abi tek başına dışarı bırakmıyor -sen de haklısın kardeşim -geçenlerde sen al arabayı git vur -u-a-a-auu ** başkası olsa çoktan atardı, şirketim olsa valla batardı yine bir şey ister gibi bakıyorsanki bende para su, akıyor ne doğum günü biter ne partisi, içkisi, kasası, pastası tanıştığımız güne lanet ederim"dünya ***** haftası" her ay silikon, estetik bir de diyor "çok mu şey istedik" bari satayım pantolonumu dao kadar da değil yani, hop dedik! paralar suyunu yakında çekecek bakalım o zaman naapıcaz? tuvalete verecek para kalmayacak, pantolonumuza şaapıcaz bozdurur bozdurur harcarız artık, cebimde son bir yüzbinlik yaptığının bir adı var ammahadi söylemeyeyim şimdilik |
İnsaf Yok Mudur Süper |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsaf Yok Mudur Süperİnsaf et, aşk güzel bir iştir! Onun bozulması, güzelliğini kaybetmesi, (insanlardaki) tabiatın kötü niyetli oluşundandır Sen, kendi şehvetine ve arzularına aşk adını takmışsın; Halbuki şehvetten kurtulup aşka ulaşabilmek için yol çok uzundur Mevlâna Celâleddin RUMÎ |
|