Pilli Bebek Şarkı Sözleri...! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Açılsın Gözlerin Çocukca bir rüya görmeli gözlerin Masalsı bir emanet vermeli sözlerin Yaşamın korkusu, eriyip gitmenin Önüne geçki Senin bilinsin kıymetin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene ![]() ![]() ![]() Yağmurun, çisenin, sıradan günlerin Farkını bilki senin açılsın can evin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene ![]() ![]() ![]() Toprağın rengini sevmeli gözlerin Denize hep sadakat vermeli yüreğin Umarsız gecede gördüğün renklerin Farklını bilki senin açılsın can evin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene ![]() ![]() ![]() Yağmurun, çisenin, sıradan günlerin Farkını bilki senin açılsın can evin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Anlıyorum Düşerse gönlün derde elinde olmayan sebeplerle Görürüm bazen istemediğim halde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Beynimi kemiren birşeyler var ki Nedensiz sorgusuz giriyor kafama Uykularım umutlarım zehir oluyor bana Şimdi seni anlıyorum gecenin bu saatinde Umutlar tükenip birgün,kalırsın çaresiz ve üzgün Tesadüf olamaz bugüne kadar geçen gün Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Yalnızlık görünmez kaf dağından Gökyüzü kayarken başucundan Samyeli eserken boş odandan Çalarsın kim bilir kimin aklından |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Bak Öfke yangınlarından kurtulsan Kendi kıyılarına yakın bir yerde Toz pembenin üstüne bassan Gök mavinin altında uzansan Uzak geliyor hayatın uzak sana Yakamam kendimi yakamı bıraksana Hayaller içinde gün görmeye bak Saklı kalan güne can vermeye bak Parıldayıp duran insanlara bak Kendi düşlerine düşmanlara bak Parıldayıp duran insanlara bak Kendi düşlerine düşmanlara bak Gittikçe yükselen haller içindeyim İnsandan örülmüş duvarlar içindeyim Gittikçe yükselen haller içindeyim İnsandan örülmüş duvarlar içindeyim |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Berrak Berrak sudaki kırmızı balık Sana canım demek için Canımdan bir parça ve ışıksız gecelerin Sessiz özgürlüklerini verdim Dışı sevda içi zindan değilim artık Gözlerimden süzen güvensizliği kuşkuyu Hiç bu renk bir sevgiyle yenmedim Ve güzelim sana sunduğum değerleri Karşılıkların içinde büyütmedim |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Çocuk Düşlerim Yorgun gecelerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm Sanki yıllardır uzaktayım ben Özlemin hep sensizliğimden Ama yalanlar görünür hala Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya Olsun demek de zor artık Çocuk düşlerimiz de yok artık Erken ölülmlerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Fotoğraf Bir siyah beyaz fotoğrafım ben Tozlu raflardayım eski albümlerde Yağmurlu günlerde Alçak gönüllü bir su birikintisiyim Şehrin karanlık sokaklarında Donu düşük çocukların yaptığı Kağıttan bir gemiyim Yüzüyorum, yüzüyor muyum Bilmiyorum, bilmiyorum Bir günbatımıyım güneyde Bir akşam vaktiyim Ucuz bir şarabın şişesiyim denizde Yüzüyorum, yüzüyor muyum Biliyor musun, Bir gün bir yağmur sonrası Siyah beyaz bir fotoğraf Bulacaksın yerlerde İşte o an, Bir kıpırtıyım yüreğinde Ve iki damla yaş olacağım Güneşli gözlerinde, gözlerinde |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Malabadi köprüsü Malabadi köprüsü Orada başladı bitti Şu garibin öyküsü Karşıki aşiretten Bir kıza gönül verdi Aşkı uğruna hergün O köprüye giderdi Siirt'in dağlarında Uçan kuşu vururdu Fatma'yı okşadıkça Kahrı sükun bulurdu Of garibim of Of garibim of Kara tahtlı şeyh derler Fatma'nın babasına Katı ve insafsızdı Bu aşkın karşısında Kararlıydı zalim şeyh Onları öldürmeye Yine bir seher vakti Pusu kurdu köprüye Tabancalar patladı Sevgililer susmuştu Malabadi köprüsü Aşka mezar olmuştı Of garibim of Of garibim of |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!oLsun Yorgun gecelerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm Sanki yıllardır uzaktayım ben Özlemin hep sensizliğimden Ama yalanlar görünür hala Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya Olsun demek de zor artık Çocuk düşlerimiz de yok artık Erken ölülmlerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Prensesin Uykusuyum Ben kimin uydusuyum, uymadı mı sorgusuyum Hala eski duygusuyum, prensesin uykusuyum Bir avuntu dolgusuyum, Terk eder beni korkusuyum Hala eski duygusuyum, prensesin uykusuyum Uyanmaz mı uyanma mı Bana gelince zaman durmaz mı Uykusuz ruyasız Bana gelince hayat neden masalsız Bilmem Bir masalın yokmuşum, Ben hiç ben olmuş muyum Prensesin uykusuyum |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Siyah Beyaz Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım Sonsuz gecelerde sensiz ağlarım Fırtınalar sabahında doğan günü duyumsarım Mevsimlerin sıcağında susuzluğa kanarım Yitip giden insanlara, dostlarıma ağlarım Yanlış zamanlara, sensizliğe ağlarım Nedensiz sorgusuz bir rüya gözlerimde Nedensiz sorgusuz bir duvar benliğimde Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım Sonsuz gecelerde sensiz ağlarım |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Yoluna Baş Koy Önünde bir ömür boşa mı geçsin? Gözünde bir rüya hep beklesin Cebinde bir umut gerçeği gizlesin Yarını olmayan gün geçmesin Küçük yolların kahramanı Büyük yolların şaklabanı Yoluna baş koy Yoluna baş koy Yoluna baş koy Geç kalmadan Zamanın tortusu yüzüne çökmüş Üretme kaygısı çoktan ölmüş Gözünde bir gülüş yalana dönmüş Soğuyan düşüncen şimdi sönmüş Küçük yolların kahramanı Büyük yolların şaklabanı Yoluna baş koy Yoluna baş koy Yoluna baş koy Geç kalmadan --->: Pilli Bebek Şarkı Sözleri ![]() ![]() ! frmacil sayfa 2iki --->: Pilli Bebek Şarkı Sözleri![]() ![]() ! |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilli Bebek Şarkı Sözleri...!Pilli Bebek - Anlıyorum Düşerse gönlün derde elinde olmayan sebeplerle Görürüm bazen istemediğim halde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Beynimi kemiren birşeyler var ki Nedensiz sorgusuz giriyor kafama Uykularım umutlarım zehir oluyor bana Şimdi seni anlıyorum gecenin bu saatinde Umutlar tükenip birgün, kalırsın çaresiz ve üzgün Tesadüf olamaz bugüne kadar geçen gün Yalnızın adı yok, gecenin bu saatinde Yalnızın adı yok, gecenin bu saatinde Yalnızın adı yok, gecenin bu saatinde Yalnızlık görünmez kaf dağından Gökyüzü kayarken başucundan Samyeli eserken boş odandan Çalarsın kim bilir kimin aklındanx3 |
|
|
|