Belkıs Özener Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriDamarımda Kanımsın - Belkıs Özener Sen uzaklarda degıl damarımda kanımsın Ben sensız yasayamam hayatımsın canımsın Sen uzaklarda degıl damarımda kanımsın Ben sensız yasayamam hayatımsın canımsın Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Iste kölen olayım aah ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Baskasını seversen bılkı yasatmam senı Bılmeden kırdım senı bılerek asla olmaz Ne olur affet benı hatasız ınsna olmaz Bırazcık sevıyorsan sözlerıme darılma Senı kıskanıyorum benı yanından ayırma Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Baskasını seversen bılkı yasatmam senı Iste kölen olayım Iste kölen olayım Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Baskasını seversen bılkı yasatmam senı __________________ |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriAdını Anmayacağım - Belkıs Özener Aşkınla yana yana Kül olsa da ocağım Bugünün sayfasını Artık kapatacağım Geçse de geçlik çağım Boş kalsa da kucağım Sözümü tutacağım Adını anmayacağım Kalbimden ben seni Söküp atacağım Bu gönül sayfasını Artık kapatacağım |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriAsmam Çardaktan - Belkıs Özener Tellidir yavrum anam tellidir (tellidir aman) Denizli'nin horozları bellidir Ötüver de çil horozum biyo ötüver Geniş olam gam zamanı değildir Geniş olam gam zamanı değildir Asmam yıkıldı Suyu sıkıldı Bugün çil horozu duymadım Canım sıkıldı amanın canım sıkıldı Asmam çardaktan Suyu bardaktan Biyo öpüverem çil horozum İlimon yanaktan amanın ilimon yanaktan Telli gelin tüllü gelin geliyor (geliyor anam) Ganat açmış tüylerini beleyor Ötüver de çil horozum da biyol ötüver Telli gelin tasasundan çürüyor (Tüllü gelin kahrından ölüyor) Asmam yıkıldı Suyu sıkıldı Bugün çil horozu duymadım Canım sıkıldı amanın canım sıkıldı Asmam çardaktan Suyu bardaktan Biyo öpüverem çil horozum İlimon yanaktan amanın ilimon yanaktan Sabah olur akşam olur ötersin Ötersin aman Alemi kendine hayran edersin Ötme çil horozum ötme bu kadar ötme Ellerin de kem gözüne değersin Alemin de kem gözüne değersin Asmam yıkıldı Suyu sıkıldı Bugün çil horozu duymadım Canım sıkıldı amanın canım sıkıldı Asmam çardaktan Suyu bardaktan Biyo öpüverem çil horozum İlimon yanaktan amanın ilimon yanaktan __________________ |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriAşkım Bahardı - Belkıs Özener Aşkım bahardı Ümitler vardı Sen gittin diye Gönlüm karardı Ah geçti o günler Unutuldu yeminler Bir kırık kalp kaldı Aşkım bahardı Ümitler vardı Sen gittin diye Gönlüm karardı Neden terkettin Bırakıp gittin Ümitsiz kaldım Gönlüm karardı Ah geçti o günler Unutuldu yeminler Bir kırık kalp kaldı |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriBoş Çerçeve - Belkıs Özener Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriBuğulu Gözler - Belkıs Özener Bulutlu gecelerden Sonra da güneş parlar Bir benim karanlıkta Bir benim böyle ağlar Yalnızlar sevmek ister Ağlayanlarda gülmek Benimse alın yazım Ne yazık terkedilmek Çocuklar çiçek sever Kadınlar çocuk özler Gülmeyi bilmedi hiç Buğulu gözler |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriCivciv Çıkacak Kuş Çıkacak - Belkıs Özener Ciki ciki cak cak Civciv cikacak kus cikacak Ordek cikacak kaz cikacak Erkek cikacak kiz cikacak Yayli da yayli icinde, yayli da payton icinde Bizim payton geliyor, var mi da yarim icinde Ciki ciki cak cak Civciv cikacak kus cikacak Ordek cikacak kaz cikacak Erkek cikacak kiz cikacak Ben bir konsol yaptirdim bursa ustalarina Allah sifa vermiyor gonul hastalarina Ciki ciki cak cak Civciv cikacak kus cikacak Ordek cikacak kaz cikacak Erkek cikacak kiz cikacak Kadife kaleye cikalim izmire soyle bakalim Gel otur kucagima keyfimize bakalim Ciki ciki cak cak Civciv cikacak kus cikacak Ordek cikacak kaz cikacak Erkek cikacak kiz cikacak Civciv cikacak kus cikacak Ciki ciki cak cak |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriÇile - Belkıs Özener Çile çektim ben çile Aşkımla düştüm dile Kader istedi diye Yıllarca çektim çile Aşkımın tadı çile Çektiğim acı çile Sevgimin adı bile Çile çile çile Kalbim sevdi bir kere Acı çektim bin kere Ümidim bitti bile Ömrüm geçmiş boş yere Aşkımın tadı çile Çektiğim acı çile Sevgimin adı bile Çile çile çile |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriDamarımda Kanımsın - Belkıs Özener Sen uzaklarda degıl damarımda kanımsın Ben sensız yasayamam hayatımsın canımsın Sen uzaklarda degıl damarımda kanımsın Ben sensız yasayamam hayatımsın canımsın Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Iste kölen olayım aah ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Baskasını seversen bılkı yasatmam senı Bılmeden kırdım senı bılerek asla olmaz Ne olur affet benı hatasız ınsna olmaz Bırazcık sevıyorsan sözlerıme darılma Senı kıskanıyorum benı yanından ayırma Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Baskasını seversen bılkı yasatmam senı Iste kölen olayım Iste kölen olayım Iste kölen olayım ıstersen öldür benı Baskasını seversen ınan yasatmam senı Baskasını seversen bılkı yasatmam senı __________________ |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriDudaklarında Arzu - Belkıs Özener Dudaklarında arzu kollarında yanlız ben Sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben olayım Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim Bütün ömür boyunca kalbinde sevgilin ben Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim __________________ |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriFıstık Gibi - Belkıs Özener Şu güzele vuruldum Senelerce peşinden koşa koşa yoruldum Fıstık gibi pek cilveli Şu kalbimi yaktı kavurdu Sevemem her güzeli saramam başka beli Kara gözlüm naz etme yeter üzme sen beni --->: BeLKıS ÖZENER Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: BeLKıS ÖZENER Şarkı Sözleri |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriGözüm Sende - Belkıs Özener Görünce asik oldum O güzel gözlerine Baskasini istemem Benim gözüm sende Yalvaririm ne olur Baska birini sevme Ben sensiz yasayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Baskasini istemem Benim gözüm sende |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriGümüş Gerdanlık - Belkıs Özener Sevdiğimi aldılar kanadımı kırdılar Bir ceylan gibi beni can evimden vurdular İçimde bir acı var yanıyor ılık ılık Ondan bana hatıra kaldı gümüş gerdanlık Bu sevginin ardından yemin ettim kin tuttum Bakmayın gözlerime sevmesini unuttum İçimde bir acı var yanıyor ılık ılık Ondan bana hatıra kaldı gümüş gerdanlık __________________ |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı SözleriHayat Sevince Güzel - Belkıs Özener Geceler golgesinde Kırık kadeh gibiyim Bu sensiz aksamlarda Umitsiz, kederliyim Hayat sevince guzel Sen sevilirsen eger Yoksa hasretle biter Tatli gecen o gunler Gece gec saatlerde Hıckırık duyuyuyorum Hayalini goruyor Seni dusunuyorum Hayat sevince guzel Sen sevilirsen eger Yoksa hasretle biter Tatli gecen o gunler Bir hayal otesine Gitmeyi istiyorum Beklemekten usanmis Ben sana geliyorum |
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkıs Özener Şarkı Sözleriİçin İçin Yanıyor - Belkıs Özener İçin için yanıyor yanıyor bu gönlüm Onun için arıyor arıyor bu gönlüm O bir vefasızdı o bir hayırsızdı Neden gönül arıyor Açık yeşildi gözü güneş gibiydi yüzü O çok güzeldi ama Yalancının biriydi aaa Unut onu gönlüm unut onu sende Neden niçin anıyor arıyor bu gönlüm Onun için soruyor soruyor bu gönlüm O bir vefasızdı o bir hayırsızdı Neden gönül arıyor Açık yeşildi gözü güneş gibiydi yüzü O çok güzeldi ama Yalancının biriydi aaa Unut onu gönlüm unut onu sende __________________ |
|
|
|