![]() |
Nato Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nato Şarkı SözleriCHORJAVON dört yoldaş bir silah aldılar ve büyük ümitlerle yola çıktılar baba oğullarını uyardı geleceğin tehlikede olduğuna dair bir işaret var tanrıdan yoldaşlar babalarını dinlemediler ve ava gittiler yıldırım ve şimşek vurdu aniden geçitten bir çığ düştü ve yoldaşları yuttu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kutsal adam hüzünlü bir cenaze duası okudu ve anne oğulları için yas tutarak başını taşlara vurdu BE UMIDE Ümitle seni gördüğüm günden beri kalbim endişe içinde(merak içinde) sana kalbimin sırrını söyledim ve kalbim deli divane oldu sen benim eşim olmadın ve ben kalbimi kaybettim hayallerim yıkıldı tuzak ve karanlık şimdi benim yolumda nakarat: uykusuz günler boyunca ümitle uykusuz gecelerle yaşayan biri RATMINDE Ne İçin seni terk ettiğim için beni suçlama bir dakikalığına bir saniyeliğine ara istedim önemi yok aşkın için sana teşekkür ederim sana o hikayeyi anlatmadım bana inanmadın sana anlattığım her şeyi unut ve bil ki ben zamanı durdurdum nakarat: kalbim ne için ruhum ne için ben bu dünyayı anlamıyorum ve sadece düşünceler(endişeler) senden saklanıyorum kendi yolumu arıyorum seni incittiğim için beni suçlama bizim dünyamız böyle işte her şeyi unut ve gülümse var olduğun için sana teşekkürler ne yapabilirim tanrı beni bağışlasın yaptığım geri döndürülemez aşk bir peri masalı ve umarım hayatın bu yolda olur nakarat kalbim ne için ruhum ne için ben bu dünyayı anlamıyorum ve sadece düşünceler(endişeler) senden saklanıyorum kendi yolumu arıyorum NOLOI Ağlama tanrının en güzel yaratığı şefkatle uyu şefkatle uyu benim sevgili çiçeğim sana deli oluyorum sana bir öykü anlatayım böylece gözyaşların dökülmesin hayatımdan bir öykü anlatayım böylece hayatın daha güzel olur uyu bebeğim ve ağlamayı bırak gözyaşlarının izleri beni mutsuz ediyor kalbimin ve gözlerimin senin acılarını hissetmesine izin verme sana bir ninni söyleyeyim ve sen uykuya dal şefkatle uyu ve rüya gör seni büyüten çiçeklerin öpücükleri(dir) sana bir ninni söylüyorum dünya daha güzel oluyor dünyayı bir peri masalı gibi görmeni istiyorum ve atlar seni bulutların dünyasına götürsünler ve bulutlar uykuya seni yatırsın SEAWIND Kış kış soğuk güz bitiyorlar kış soğuğundan korkuyorum geçen yıl acı(keskin) bir rüzgar vardı ama geçen yıl beraberdik ve ben korkmuyordum kim beni ısıtacak kim benim buz tutmuş kalbimi ısıtacak bahar eski aşkımı bana geri ver kış soğuğundan gerçekten korkuyor musun sen beni terk ettin etmedin mi kim bana kederimde yardım edebilir DGUNI MAN Ruhum ruhum yüzyıl sonra geri geldi hoş geldin ruhum ama yüzyıl kadar geç kaldın kimse seni benim istediğim kadar bağışlamak istemez kimse senin hatalarını affetmez CHAKI Yağmur damla tatlı bir bahar yağmurunun damlası eski kederi uyandıran güzel çiçek tarlalarını çağırırım ruhumda kalp olmaksızın onlar bizi ayırdı aşkım bizim kaderimiz ama niye TVALEBI Gözler sus ağlama gözyaşlarını sil bir başkasını seviyorum bu benim hatam gözleri senin gözlerin gözler çok güzel ve parlak gözler gözleri senin gözlerin gözyaşları muhteşem gözyaşları bir başkasının gözlerine bakamam senin yansımanı görmekten korkarım dünyada aşk diye bir şey yok bunun için ağlama HIDY Köprü seni gördüğümde seni beklemiyordum sen yüzünü çevirdin bir merhabayı hak etmedim mi aramızdaki köprü yıkıldı ve onarılamadı aşk gitti ve asla dönmeyecek |
![]() |
![]() |
|