![]() |
Aynur Aydın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aynur Aydın Şarkı SözleriAynur Aydın Şarkı Sözleri Aynur Aydın - Alamadığım şey çok sözleri Anlamadan âşık oldum, tutuldum yoktu çözüm Yemindi o her sözün, dağıldım yazık yine Zamansız mı çiçek açtım, büründüm her rengine İnandım mevsimine sararıp soldun yine Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok Yok yok benim artık halim yok savaşmaya Benim dünyam bana yeter Nasılsa zaman örter geçmişi bir gün siler Eğer öyle istersem Ve yeniden hayat ve ben yeniden dost olur mu? Güzel bir yol buldun mu yeniden uyanmaya Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok savaşmaya İsterse dünyaları versin Ona kalbim nasıl güvensin O da her şeyi biliyor kapandı kapılar Zamanla geçer mi dersin Yine mi bahar olur mevsim Unutur mu seni gönlüm Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok Benim artık halim yok savaşmaya Savaşmaya Aynur Aydın - Ayrılıklar mevsimi sözleri Çok sevmek yetmiyor aşk bir gün eskiyor Biz senle kaç mevsim hem güldük hem ağladık Bak işte yol bitti bir de baktık aşk gitti Yağmurda ıslandık o zamanlar çok aşıktık Ayrılıklar mevsimi Hey deli gönlüm kalk hadi Buralardan gitmek vakti Hoşça kal sevdalım Dur beni son kez öp hadi Ama lütfen öyle bakma yoksa ben ağlarım Bakma bakma öyle Bakma bakma öyle ama yoksa ben ağlarım Aynur Aydın - Güle güle sözleri Anladım senin için ben bi hiçim ama geç kaldın Çok romantik az dramatik hatta kör cahil sandın Beni cepte saydın hep arandın ama yanıldın Bitti sabrım sana güle güle Sen bu aşka doymazsın Masum masum bakma pişman olmazsın Af dileyip durma senin ruhun aç Her gördüğün senin olmalı Bak çözdüm seni Güle güle yolun açık olsun Aşk nedir bilmeyenle geçer mi ömür sence Güle güle döndüm uçurumdan Hataydı en başından ve kaybettim sonunda Ve şimdi sende nananana nananana Benim içinde nananana nananana Bir gün senin için değerimi sen de anlarsın Kaybettiğin balık büyük olur sen de yanarsın Kalp kırarak, aldatarak hiç mutlu olamazsın Bitti sabrım sana güle güle Sen bu aşka doymazsın Masum masum bakma pişman olmazsın Af dileyip durma senin ruhun aç Her gördüğün senin olmalı Bak çözdüm seni Güle güle yolun açık olsun Aşk nedir bilmeyenle geçer mi ömür sence Güle güle döndüm uçurumdan Hataydı en başından ve kaybettim sonunda Ve şimdi sende nananana nananana Benim içinde nananana nananana Come on come on Şimdi içimde, şimdi içimde, yea yea Güle güle yolun açık olsun Aşk nedir bilmeyenle geçer mi ömür sence Güle güle döndüm uçurumdan Hataydı en başından ve kaybettim sonunda Ve şimdi sen de nananana nananana Benim için de nananana nananana Aynur Aydın - Sakın ha sözleri Sakın ha dokunma Aşk ihaneti hiç affetmez ki Sen bunu yaz bi yere İçimde öyle bir öfke bombası var ki Gelme hiç üzerime Öfkemden kork Sen hangi ihanet gecesinde kirlettin aşkımı Kapımdan git git gelme kırılan gururum var Affetmem yok yok Bana bak hey, sana aşkım çoktan öldü Git hadi yoluna Beni duy hey, bugün kalbim yeni doğdu Sakın ha dokunma Koparıp attın bir çiçek oldu aşk bir daha yaşar mı? Söyle bu kadar kolay mı yine yeniden başlamak Kalbim unutur mu? Öfkemden kork Sen hangi ihanet gecesinde kirlettin aşkımı Kapımdan git git gelme kırılan gururum var Affetmem yok yok Bana bak hey, sana aşkım çoktan öldü Git hadi yoluna Beni duy hey, bugün kalbim yeni doğdu Sakın ha dokunma Sakın ha dokunma Ve durma yürü yoluna Sana bol şans, sus kendini yorma Beni duy hey, bugün kalbim yeni doğdu Sakın ha dokunma Sakın ha dokunma Bana bak hey, sana aşkım çoktan öldü Git hadi yoluna Beni duy hey, bugün kalbim yeni doğdu Sakın ha dokunma Aynur Aydın - Siyah fırtına sözleri Çabuk elini ver kalbim huzurunda Beni sürükle gel siyah fırtına Bana yakından bak bütün her yerim aşk Sana teslim oldum götür aşkta yak Yaklaş korkma kaderin var benim ruhumda Aşktan başka her şey sahte bu dünyada Benim kalbim aşkta toz duman Hadi gel sev çok geç olmadan Gözlerinde hapset bir akşam Beni al götür siyah fırtınam Nanana nana nana nanana Nanana nana nana nanana Nanana nana nana nanana Nanana nana nana nanana Gönlüme aktın ya zehirlendim aşkla Bir hırsız gözlerin al götür kalbim senin Benim kalbim aşkta toz duman Hadi gel sev çok geç olmadan Gözlerinde hapset bir akşam Beni al götür siyah fırtınam Nanana nana nana nanana Nanana nana nana nanana Nanana nana nana nanana Nanana nana nana nanana Aynur Aydın - Aşkın emri sözleri Bir sürpriz çekim var senle aramda Çoktandır aşkı bekler kalbim ayakta Sende teslim ol boşuna direnme Kaybolmak lazım aşk denen cennette Ve hadi sen çöz bu ruhunun ipini Sen bi romantik serseri Gel yakalım geceyi, gel diyorsam aşkın emri Gel ateşten bul tenimi gezin gizli bahçemi Gel yakalım geceyi, Gel diyorsam aşkın emri Kalbimden sana doğru bir sel kopuyor Dünyanın başı sarhoş tuhaf dönüyor Her şey bambaşka çok garip geliyor Kapkaranlık aşk içine çekiyor Ve hadi sen çöz bu ruhunun ipini Sen bi romantik serseri Gel yakalım geceyi, gel diyorsam aşkın emri Gel ateşten bul tenimi gezin gizli bahçemi Gel yakalım geceyi, gel diyorsam aşkın emri |
![]() |
![]() |
|