![]() |
Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriBu Akşam kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye dusman bi suphem yok kefenim saglam icerim ben bu aksam sesleri duydum duyali dostlar yola ciktim yeni bastan acelem yok hedefim saglam icerim ben bu aksam icerim ben ben burda bu aksam sizleri gordum goreli dostlar hemen her gun bana bayram yarinim yok sevenim saglam icerim ben bu aksam icerim ben ben burda bu aksam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriHerşeyi Yak Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben, hazırım bak İster öp okşa, istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu, göğsüm kafeste Yanacağız ikimizde ateşte Bir kıvılcım yeter, hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Allahım allahım! Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile, aşk ile büyüyorum Beni yor, hasretinle , sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Varlığında, yokluğunda yetmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriOje Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver elini bana Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Doyamadım dönüp bakmaya Ne de güzel durmuş yan yana Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver ayağı bana Gel içme, oynaşma, kaykıl Son defa Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gel yanıma gir koynuma Kaçamadık buradan baş başa Gel Yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriKırmış KalbiniKahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyu Kırmış kalbini Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala burdayız Belki delirdik de delirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hakla burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriMasal Biri basmış ¤¤¤¤ene Ötekisi doksanbeş Aga böyle olmaz ki Koca millet harcanmaz ki vay Biri arap tayfası Ötekisi gavur mandası Aga böyle olmaz ki Koca millet aldanmaz ki vay Biri sağdan Biri soldan asılınca Biri yasaya Biri kasaya karışınca Evvel zaman içinde masl olduk Masal olduk yine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriBelki Alışman Lazım Orada bir adam var Adamın içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer Yeter yeter Yalnız mı kaldın Bir tek sen mi varsın Yalnız mı kaldın Belki alışman lazım Bu yalnızlığa Belki katlanman lazım Orada bir kadın var Kadının içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer Yeter yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriBal Aşkım sen benim canımsın Kanıma girmiş kanın Söyle kimlerden kaçarsın Boşuna durmadan ağlarsın Yavrum sen benim balımsın Tadına alışmış canım Aaah güzelkuşum gir kanıma Ben zaten sarhoşum Nerdesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle nerdesin bal Artık benlesin bal Söyle nerdesin bal Artık benlesin bal Artık sen benim canımsın Canlı kalan tek yanımsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriAh Yarışmadı Karışmadı Açık seçik sizle oynamadı Gerilmedi Sanılmasın yine basmış onu bulantılar Yanılmasın öyle dalga geçen Yabancılar Ah eğleniyor kendi başına Ah neşesi yeter Ah umurunda mı sandınbu dünya Ah neşesi yeter Konuşmadı Hiç duymadı Açık seçik sizle takılmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriElimdeki Saz Yeter Canıma Cebim delik başım açık İçim ferah sazım yanık En güzeli senin olsun En yücesi sana kalsın Aşk olsun gözün doysun Haykırmak için kudretin senin olsun Kudurmak için şöhretin de olsun Saldırmak için servetin de olsun Yalvarmak için allahın senin olsun İçimdeki aşk elimdeki saz Elimdeki saz içimdeki aşk İçimdeki aşk elimdeki saz Elimdeki saz yeter canıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriHaberin Yok Ölüyorum Bakma bana öyle derin İşim olmaz senle benim Hiç bu kadar sevilmedin Gözlerinden okuyorum Haberin yok ölüyorum Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman osun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Ellerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum Haberin yok ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Belki Alışmam Lazım Albümü'nün Şarkı SözleriBelki Alışman Lazım - Akustik Orada bir adam var Adamın içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer Yeter yeter Yalnız mı kaldın Bir tek sen mi varsın Yalnız mı kaldın Belki alışman lazım Bu yalnızlığa Belki katlanman lazım Orada bir kadın var Kadının içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer --->: DUMAN Belki alışmam lazım albümü'nün şarkı sözleri frmacil sayfa 2iki --->: DUMAN Belki alışmam lazım albümü'nün şarkı sözleri |
![]() |
![]() |
|