![]() |
Tripkolic - Nolur Gitme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tripkolic - Nolur GitmeBumuydu bizim bitmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok bir çare gel gitme aşkımızı terketme öldüm ben aşkımdan yok bir çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terketme hayatımda tanımadım ben senin gibi saadet olmaz gönüllerde yaşanır sevgilerde saltanatın belinde mızrak kalbimde içtim yine sevgilim sana şerefine değil --------liğine eğildin yine ölümlü gözlerim yaş doldu ne olur gitme bumuydu bizim bitmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok bir çare gel gitme aşkımızı terketme öldüm ben aşkımdan yok bir çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terketme yok cebimde ellerim yok yine ben sensizim yokluğunsa derbeder yalnız seni özledim ahh gözlerimde tek bir damla kaldıben sefil gittiğinde öldüm yarim bilmesende dost kesil sus ve dinle son dört var kaderdede dert var sahte gülüşlerse zarar hergün aynı sahne oynar kandırılır insan ve yalan dolu hayatlar gözleriyse yaş dolar şimdi otur ağla yar bumuydu bizim bitmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok bir çare gel gitme aşkımızı terketme öldüm ben aşkımdan yok bir çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terketme sensizlikde var kalbimde var evet var melonkolik düşlerimiz içimizdeki sorular ellerimde yalnızlığı oynuyor bu aralar anlamadımki bir neden gelir dünya bana dar benmiyim senmisin yoksa hayatmı suçlu sevenlerin dünyasına adeta gölge oldu durmadan vurdu kurdu kahpe oyununu yoruldu bu beden bana görülen buydu bumuydu bizim bitmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok bir çare gel gitme aşkımızı terketme öldüm ben aşkımdan yok bir çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terketme |
![]() |
![]() |
|