![]() |
Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriHoşgeldiniz korkusuzluğunuzdan korkmuş korkular edinmişseniz öfkesizliğinizden çekmiş tövbeler beğenmişseniz kimsesizliğinizden kovulmuş ısırılmış hissetmişseniz o sizseniz o sizseniz hoşgeldiniz dostum zaman silmiş benim gözümden akan yaşları vakitsiz düştüğüm o erken aşkları canım çekmiyor artık o eski suçları kara kışa direnen, bahardan korkar mı çal hadi çal, hadi çal çal şarkımı bir an olsun unutursun, arsız yalnızlığını çal hadi çal, hadi çal çal şarkımı hiç korkma kovalarız, o meşhur şeytanları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriKırmızı hatayı ben en başında yaptım aynı evi senle paylaşarak kendimi çok taktir edicem ayrılığı kutlayarak vedalaşırken üzülmüş gibi tutma ellerimi acıyarak kendine dev aynasında değil boy aynasında bir bak acım taze kurtulamazsın gözlerini kaçırarak belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor hatayı ben en başında yaptım aynı evi senle paylaşarak kendimi çok taktir edicem ayrılığı kutlayarak vedalaşırken üzülmüş gibi tutma ellerimi acıyarak kendine dev aynasında değil boy aynasında bir bak acım taze kurtulamazsın gözlerini kaçırarak belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriAcele Etme eger istiyorsa kalp sonunu kendi secer ask yasiyorsa yasaklari deler gecer mahkum ettiremez kimse beni asktan sebeb firar serbes bende istemeyen ceker gider belki anlarsin hatani ilerde sen zaten hep yanimdasin sabrin nerde acele etme bu ask dedigin biraz zaman aliyor bilenin ve bana katlananin yanina kar kaliyor acele etme bu ask dedigin biraz zaman aliyor bilenin ve bana katlananin yanina kar kaliyor __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriAşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Daha giderken biliyorum yerime başkası gelir Eğer yolda karşılasırsak sevgilim yüzünü çevir Ağır ağır aşk çok ağır yüreğim ya sus ya bağır Aşkı sen büyüttün içimde yalan da olsa çağır Yarı yolda kalma Son öpüşün yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor O gidişin yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriAcısı Çıkıyor Acısı çıkıyor bak yavaş yavaş Alıp götürdüğün şeyler bana geri dönüyor Bir sorumlu ararsan git başkasıyla savaş Ben seni çoktan unuttum Dile kolay geliyor Kader senin bildiğin gibi Kolay değişmez bir tanem Taşlara kazır gibi yazılır Kolay silinmez bir tanem Sen kendini severken Sevmenin lezzetini alamadın Ben aşkla sabah ettim Tövbeler bir muhabbet kuramadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriBu Yüzden İçindeyken çok acı aşk Dönüp geçmişe bakınca güzel Yani şimdiden ayrılmayı, bu yüzden seçtim ben Mükemmel maalesef sıradan Çekilince aşk acısı aradan Yani şimdiden ayrılmayı, bu yüzden seçtim ben Sevmediğin fikrini aklından çıkar Bil ki yeni gelenler eskiyi aratıyor Aşk dediğin germeli böylesi sıkar Son zamanlarda tarih kendini tekrarlıyor İyice ezberle tenimi Ruh değiştirir tutmaz kabını Yani şimdiden ayrılmayı, bu yüzden seçtim ben Arada varsa aşka inanan Çekinmesin gelsin sıradan Yani şimdiden ayrılmayı, bu yüzden seçtim ben __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriSavaş Sonrası Kendimi bir savaş sonrasında Kendimi o savaş alanında Yürürken buldum Yürürken buldum Kaybolmuş bir sürü hayatın Yetmedi aşkların ihtirasın Kıyısından geçtim Kıyısından geçtim Beni kendinden soğuturken Bir tek soru bile sormadın Onlar için geri adımlar attın Sıra bana gelince yerinde saydın Ne sen beni bir daha ara Ne ben senin yoluna çıkayım Başka bir koku bul kendine Ya da ben belalar bulayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriBence Mutluyduk Artık bir karar ver Daha ne duruyorsun Dinle içinden geleni Ya kalıyor ya gidiyorsun Ağırlık yok dünyada Sözlerinle tartılıyorsun Söyle içinden geleni Aşk susmuyor, konuşturuyorsun Bence mutluyduk Bu acıdan biz boşuna geçtik İkimiz de suçluyduk Ama olsun bir kez tecrübe ettik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriYanındaki Var Ya Tamam gerçeklerden artık kaçmıyorum Biliyorum hata yaptım ışık saçmıyorum Herkes sevdiğini ister sonuç tamamen şans Son gözyaşımı da yuttum hala taşmıyorum Yanındaki var ya ben olmalıydım Yanımdaki var ya sen olmalıydın Acı bazen zevk veriyor yaradılış böyle Teselli girmez koynuna dinmez ki aşk sözle Yanındaki var ya ben olmalıydım Yanımdaki var ya sen olmalıydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriAcı Veriyor Tanrıya yalvarmıştım Yıllar önce yıllar önce Dedim ki onu alma yanına Benden önce benden önce Küçük bir şans daha istiyorum Bunu bütün kalbimle diliyorum Acı veriyor yeni baştan sevmesi Bir gün benle bir gün ayrı geçmesi Acı veriyor yeni baştan sevmesi Yıllar sonra aşka küskün dönmesi __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriBir İz Gerek Akamayan sözlerini Buz kesmiş gözlerini Acımasızca üstüme Salıyorsun susuyorsun Yağamayan yağmur gibi Uğuldayan sessizliği Hatıranın hatırına Bozmuyorsun susuyorsun Her güzel şey biter deyip, çağırdığın bu matemin, İki yorgun şahidiyiz, ağırlıyoruz biz bizi, Her güzel şey biter deyip, çağırdığın bu matemin, İki yorgun şahidiyiz, uğurluyoruz biz bizi Susar bu dil susar evet tadım bitti, solar bu yüz solar evet adın bitti Akmaz ki kan donar evet acım dindi Bana seni inandıran bir iz gerek, bana bizi inandıran bir iz gerek --->: HANDE YENER-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor albüm şarkı sözleri frmacil sayfa 2iki --->: HANDE YENER-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor albüm şarkı sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı Sözleri24 Saat Senden aşka bir köprüm vardı Ömrün köpük köpük suyundan İçmeyi bilen bir yudum aldı Aşktan geçtim ayrılık kaldı Bu yanan acı tütünden Çileyi seven bir nefes aldı Yanıyorum uzanıp yanıma ateşi besle Bu yüreğin durumu böyle bağlanamaz birine Yirmidört saat önce Herşey bitti yani dün Sevgilim sen üzülme Gönül dolaşır döner bir gün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriArmağan Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek Of güzel allahım Nasıl bir kader yazdın, tadı damağımda kaldı Of güzel allahım İçimi ısıtan adam, sanki senin aynandı Bir ömür yeter bana bu armağan Ölsem de gam yemem artık Her insana her nefes Bir başka heves Bir tek ilk aşk bitmeyecek Daha ilk günden hep Sonunu sorduk Cevap ne kimse bilmeyecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener-Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Albüm Şarkı SözleriBedenim Senin Oldu sen evinde otururken aşk kapını çalacak mı kapını çalan her insan doğru kişi olacak mı sen zırhınla sevişirken kalp zincirinden kopar mı öyle güçlü kalbin varsa bana düşen bu kadar mı yalanıp şaşırıp sakın bir daha beni arama allayıp pullayıp sakın kendini günahsız sanma bedenim senin oldu ruhum hep benimleydi aramızda sınırı unutma senin(güzel) ellerin çizdi |
![]() |
![]() |
|