![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarResimdeki Gözyaslari--Barış AKARSU Birgün belki hayattan Geçmisteki günlerden Bir teselli ararsin Bak o zaman resmime Gör akan o yaslari ![]() Benden sana son kalan Bir küçük resim simdi Cevap veremez ama Aglar yalnizligina Ve iste arda kalan Bir avuç ani simdi Koyup da bir basina Birakip gittin beni ![]() Sen yalniz degilsin Biliyorum neredesin Bu üzerdi beni Yasasaydin ve görseydin Birgün belki hayattan Geçmisteki günlerden Bir teselli arasin Bak o zaman resmime Gör akan o yaslari |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Sizi bilmem, ama ben karar verdim ![]() Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya ![]() ![]() ![]() Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum ![]() Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde ![]() Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda ![]() Kabullendim herşeyi olduğu gibi ![]() Yola çıktım, yarınlara ![]() ![]() ![]() Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum ![]() Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece ![]() Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarUmudum var duy sesimi Bu sevda bu sevda bitmez bu sevda ![]() ![]() Umudum var duy sesimi Bu sevda bu sevda bitmez bu sevda ![]() ![]() Umudum var Tut elimi Vuslat yakindir ey sevgili Umudum var yarinlarla Vuslata inan ki az zaman var ![]() Umudum var bin sevda boyu Kır zincirlerini Gel benimle Sevda bir umut Hasret bir umut "Sev" dedi Tanri bana Sevdim iste ![]() ![]() Aglama N'olur gül yarim Can yarim canan yarim Ben senin askina kul yarim Götür pazar pazar sat yarim Öyle güzel bak bana Beste beste Şiir şiir ![]() ![]() Tut elimden Birakma ![]() ![]() Sat beni pazar pazar Sat yarim Umudum var İnsanim yar İnsanca sevilmek sevmek varya Umudum var Tut elimi Vuslat yakindir ey sevgili Umudum var yarinlarla Vuslata inan ki az zaman var Umudum var bin sevda boyu Kır zincirlerini Gel benimle Sevda bir umut Hasret bir umut "Sev" dedi Tanri bana Sevdim iste ![]() ![]() Aglama N'olur gül yarim Can yarim canan yarim Ben senin askina kul yarim Götür pazar pazar sat yarim Öyle güzel bak bana Beste beste Şiir siir Tut elimden Birakma ![]() ![]() Sat beni pazar pazar Sat yarim |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Ne zaman yağmur yağsa hep seni hatırlarım İstanbul ağlıyor bak ağlıyor umutlarım Ama yürekler taştan duvardı Söylenmemiş çok söz vardı Bu adamıne sandın sen Senin için ölürdüm ben Bir savaş gibiydi sanki Bir sevdadan daha fazla Kazanan da olmadı ki sonunda Bir savaş gibiydi sanki Bir sevdadan daha fazla İkimizde kaybettik sonunda Ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarım Dağılır gülüşlerim dağılır umutlarım Ama yürekler taştan duvardı Söylenmemiş çok söz vardı Bu adamıne sandın sen Senin için ölürdüm ben Bir masal gibiydi sanki Bir sevdadan daha fazla Bir avuç gözyaşı bıraktın ardından Bir masal gibiydi Sanki bir sevdadan daha fazla Mutlu sonla bitmedi bak sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() ![]() ![]() Bir mektupla başladı sevdamız Kaç fasıl sürdü de bitti Rüzgarına bırakıp yandığımız Satırlar uçupta gitti Ne sözlerin tadı kaldı, Ne şarkılar seni andı Bin teselli kar etmez, Aşk yolcusu yalnız kaldı Bu sabah güneş doğmuyor Gün geceden kurtulmuyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor Kimse ban üzülmüyor Sabret, o gelir demiyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarDokunsam ağlarmısın Düşünüp o yılları Bir dokun ;bin ah işittim senden Bu kadar kolaymıydı vazgeçmek benden Ağlasam duyarmısın feryadımı Yüzüme bakarmısın son kez İçimde yorgunluğu mutsuzluğumu ![]() Sebebi birtek sensin bu mutsuzluğumun ![]() Kalbim yıllar geçsede affetmeyecek Bilsemki gözyaşım hiç dinmeyecek Sensiz bu son gecem bu son sabajhım Tadı yok bu mevsim ayrılıkların Bilasemki birdaha hiç dönmeyecek ![]() Bilsemki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanmam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarSenden Başka Artık Düşemem Aşka & Özgür KURUM ![]() ![]() ![]() Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme Aşk denilen tek hece bilmezdim ne Sonra sen geldin içime doğru beni benden ettin Senden başka artık düşemem aşka O melek yüzün benim güler yüzün Şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış herbir gün Senden başka artık düşemem aşka |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarSen öğrettin birçok şeyi En kötüsü kenarda kalmak Düşünmemek hiçbir şeyi Sensizken içten içe yanmak ![]() Canım olsa vermez miydim Sermez miydim yollarına En sevdiğindir bilirim ezip geçmek Hadi kır kalbimi defalarca Hadi vur Son şansın çarpıyorken kalbim tek başına ![]() Yalnızlık dört yanımı sarmış olsa da Sensizlik yollarımı tutmuş olsa da Zamansız bir depreme tutuldu kalbim Tutulsun sensiz ölmek zamanı şimdi ![]() Ah yangın kor ateşler beni sarsa da Sensizlik yollarıma yağmış olsa da Zamansız bir ölüme seyirci kaldım ![]() Alkışla, Sensiz ölmek zamanı şimdi ![]() ![]() ![]() Bir şeyler ilk aşkımı hatırlatsa da Son aşkım sendin asla anlamasan da ![]() Zamansız bu ölüme sebep sen oldun ![]() Kabullen yok olmamı bir tebessümle Ah! yangın off ![]() ![]() Zamansız bir ölüme seyirci kaldın Alkışla sensiz ölmek zamanı şimdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() ![]() sen gideli bu aşktan kalbimle harpteyim yokluğun ölümden beter buz tuttu yüreğim hala seninim delinim bıraktığın gibiyim çıkmaz sokaklarında kayıp derbeder haldeyim ![]() sen gideli bu şehirden ötmez oldu bülbüller, doğmadı güneşim batalı açmaz oldu güller ![]() hala seninim delinim bıraktığın gibiyim çıkmaz sokaklarında kayıp derbeder haldeyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarDevlerin Aşkı & Seden GÜREL ![]() Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir olacak Ya kıyametler kopacak Ya da dünya batacak Senden öyle ayrılacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarDevam Her Yanım Ayrılık & GÖKTAN ![]() Giden Gitti Yurek Kaldi Pesinde Mevsim Dondu Hazan Dustu Ciceklere Kalan Bilir Kalan Susar Hep Sessizce Son Susan Soyler Son Sozu Kalbiyle ![]() Her Yanim Ayrilik Her Yanim Huzun Simdi Hep Biraz Kirik Gibi Yarim Atar Yuregim Odul Mudur Odunc Mudur Aglayan Bu Yara Benim Midir Icimde Susmayan Cocuk Gibi Her Yanim Ayrilik Her Yanim Huzun Simdi Hep Biraz Kirik Gibi Yarim Atar Yuregim Odul Mudur Odunc Mudur Ayriligin Zehirden Iksiri Bardagimda Yudum Yudum Olum Mudur ![]() Kurtuldu Akil Yurek Kaldi Pesinde Yalnizligin Hesabini Sorarken Gece Sessizligimin Icinde Gizli Sozler Gozyasi Oldu Yalnizligimi Sildiler Her Yanim Ayrilik Her Yanim Huzun Simdi Hep Biraz Kirik Gibi Yarim Atar Yuregim Odul Mudur Odunc Mudur Aglayan Bu Yara Benim Midir Icimde Susmayan Cocuk Gibi Her Yanim Ayrilik Her Yanim Huzun Simdi Hep Biraz Kirik Gibi Yarim Atar Yuregim Odul Mudur Odunc Mudur Ayriligin Zehirden Iksiri Bardagimda Yudum Yudum Olum Mudur Her Yanım Ayrılık & GÖKTAN frmacil sayfa 2iki Her Yanım Ayrılık & GÖKTAN |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarKalp Kalbe Karsi uyandim birden seninle gece üçü bulmamis bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamis kalp kalbe karsi derler sen de üzüldün mü ay bile çeker gider geceyi düsündün mü yalnizlik bende sakli çikmaz bir an disari elimde bir fotograf o simdi burda olmali kalp kalbe karsi derler sen de üzüldün mü ay bile çeker gider beni hiç düsündün mü sensizlik bende sakli çikmaz bir an disari elimde bir fotograf o simdi burda olmali |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılarİşte Hayat ![]() Gittiğin gün hayat bitti sanmıştım Gittiğin gün ölümü yaşamıştım Gittiğin gün zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor Öyle uzak şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık film sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Heryanımı anlatılmaz, yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık sen sönmüş bir güneşsin Bence artık sen yankısız bir sessin Bence artık soluksuz bir nefessin Bence artık herkes gibisin İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor Öyle uzak şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık resim sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Heryanımı anlatılmaz, yemyeşil bir sızı kaplar İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor Siliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Birgün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin ![]() Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar ![]() Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen Gülay - Cesaretin Varmı Aşka? Birgün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılarsen_ay paylaşımın çok güzel olmuş bunca emeğine +rep wermezsek ayıp olur dimi? |
![]() |
![]() |
|