![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarGecenin yarısı düş mü yoksa gerçek mi Yine geldin yanıma hadi git Bırak sen beni yeni rüyalarıma Melekler gibi ol hadi git ![]() ![]() ![]() Günahların benim olsun Sevaplarım senin olsun Paylaştık işte herşeyi hadi git ![]() ![]() ![]() Hadi git, hadi git beni terkedip uzaklara Hadi git, hadi git doğacak güneş sabahlara Hadi git ne sen ne de yarınlarım Yeter artık bitsin rüyam hadi git ![]() ![]() ![]() Acılar sürmez, zaman en güzel çare Unutursun sen de hadi git Aç kollarını yeni dünyalarına Gökkuşağı ol hadi git ![]() ![]() ![]() Günahların benim olsun Sevaplarım senin olsun Paylaştık işte herşeyi hadi git ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Biliyorum cok hatalıydım Sana bu yanlışı baştan yaptım Beni sevdin değerini bilemedim Aslında ben seni hiç haketmedim Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunlugun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de, kırılmadım de, sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de, şaşırmadım de, seni şimdiden bile unuttum de |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Gözlerin sözlerinden baska şeyler söylüyor Git artık gideceksen bu aşk burada biter Sonu yoktu diyenler şimdi haklı çıktılar Bizi çekemeyenler şimdi mutlu oldular Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ah gönlümde kalacaksın Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum Daraldı içim haykırmak istiyorum Ne olursa olsun sevgilim kalacaksın Aklım ermıyor affet nasıl bır hıkaye Bu Daha dun sevgiliydık bugun iki yabancı Sonu yoktu diyenler haklımı çıkacaktı? ![]() Bizi çekemeyenler yoksa dostlar mı yaktı? Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ah gönlümde kalacaksın Elimde değil hala seviyorum Elimde değil hala unutamıyorum Elimde değil hala seviyorum Elimde değil hala unutamıyorum Daraldı içim haykırmak istiyorum Ne olursa olsun sevgilim kalacaksın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Resimler hayaller paramparça seninde gözlerin uzaklarda öylece dalmiyormu hiç söyle kimi hakli kimi suclu Bir galip ararken yitirdim hikayemiz böyle ne biliyorsun kim güler sonunda bir ömür boyu yalnizlik galip belkide Sana kalmaz kime kalmis ki bu malla mülkle kandiran dünya Oynak böyle degisiyorsun bitiyorsun bizi günden güne |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an kulakların çınlasın, Seni burdan andığmda, Aman sakın ağlamayasın, Bizi sakla gözyaşında ![]() ![]() ![]() ![]() Unutulmaz,unutulmaz, Yaşadığımız unutulmaz, Bize olanlar,yaşananlar, Nasıl olur,unutulur? ![]() O an,dudakların sızlasın, Başka biri öptüğünde, Aman!sakın bağarmayasın, Acını sakla,dudaklarında ![]() ![]() ![]() Unutulmaz,unutulmaz, Yaşadığımız,unutulmaz! Bize olanlar,yaşananlar, Nasıl olur,unutulur? ![]() Ne yapalım birkez, Kaçtı bu aşk vapuru, Peki bu sahiller,unutulur mu? ![]() Unutulmaz,unutulmaz, Yaşadığımız,unutulmaz! Bize olanlar,yaşananlar, Nasıl olur,unutulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarUzun oldu sen gideli , Anladımki hala gitmemişsin , Gözlerimde bitmişsin de , Yüreğimde daha bitmemişsin, Sen giderken sessiz kaldım , Son sözümü söyledim, Haykırırca hep içimden , Defalarca,defalarca,defalarca, Bak ne dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmeden şunu kalbine yaz çiçeğim Kimseyi sevemem artık, İstemem ne bahar ,ne de yaz çiçeğim Kalmadı sebebim artık ![]() ![]() Evet ![]() ![]() O an konuşabilecek gücüm olsaydı ,son sözlerim bunlardı, Bitmeyesin,gitmeyesin yada dönesin diye değil, Sadece ,sadece bilesin diye çiçeğim ![]() ![]() ![]() Çiçeğim & Rober HATEMO sayfa üç frmacil 3 Çiçeğim & Rober HATEMO |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Hoşgeldiiiiin yüreğime yaarr gönlümeee Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar ![]() Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Sorma Neden Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Ölsem yeter sorma neden Neden geceler bu kadar sessiz Neden rüyalar bu kadar uzak Neden derler iyiler çok yaşamaz Al bu canım senin al senin olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() AFFETMEM Ben istemedim aramiz seninle böyle olsun Ben istemedim ASKimiz böyle bitsin Anlayamadik birbirimizi, katlanamdik birbirimize Bilmedik kiymetimizi,bilmedik, bilmedik, bilmedik Bitmeden baslayan o kavgalar Saygisiz bakisip konusmalar Bir yanda asiri gururumuz Sebep oldu, sebep oldu Burada ASKimiz sona eriyor Iyi kötü günler burada bitiyor Seni ömür boyu unutmayacagim Herzaman seni hatirlayacagim Mecburenmi böyle sona erecekti Mecburenmi böyle bu ASK bitecekti Seni seviyorum, nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni Oysa hersey ne güzel baslamisti seninle Anlar var unutamam belki senelerce Beraber o ilk gecemiz, sanki bir rüya gibiydi Bitmesini istemedim bir ömür boyu boyu Zamanla alistik herseye, bu büyük sevgimize bile Hersey bukadar basit yalan yalan hersey yalaaaan |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Sezen Aksu- Geri Dön Alışırım zannettiğim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımdan Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarda ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() ADIMI ÇOK ANACAKSIN ![]() ![]() ![]() Kahroldum, her gün yana yana Ziyan oldum, heba oldum Değer miydi yaptıklarına, Bir ben daha bulabilirmisin Her günüm ziyan, zehir Her yanım sen kokuyor Sersefil bir haldeyim Yoksun yanımda ![]() ![]() ![]() Huzurum kalmadı artık Neyim varsa aldında gittin Adını koyamıyorum insafsız Sende bir gün bulacaksın Adımı çok anacaksın Hazin bir aşk diye yanacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Git hadi git ciğerim yanıyor Son gece bu beni sevsen ne olur Kim saracak beni kim sevecek Dur dokunma yüreğim acıyor Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver Terk edilişim ilk değil alışır gönlüm Sevilmeden sevmek var ya o daha beter Hadi beni öldür beni unut Hadi beni göm yalnızlığa Hadi bana hepsi yalan de Beni bırakma |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarHani sen hep yanımda olacaktın Hani ellerimi bırakmayacaktın Hani hep yanımda kalacaktın Bıraktın sen şimdi yalnız kalacaksın Kara toprak gibi gökteki yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi Arkadaş dost baba öğüdü gibi İhtiyacım var sana ne olur anla beni Ağlamaktan kurudu gözyaşlarım Yine aynı yerde bekliyor olacağım Belki sensiz ve sessiz kalacağım Ama hala seni seviyor olacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Seninle akraba gibi olmduk uzaktan, Elimi uzatsam tutar alirdim çoktan Seni sana Benide bana vermis Veren, Sasirttim mi?? Bunalttim mi?? Cok affedersin, uzgunum ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() OoO senden çok var Birini buldum simdi Çok isim var ![]() ![]() ![]() Seni bir arkadas bir dostum gibi sevdim, Sen oturmus bana asktan dem vuruyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Bende sevdigin çok sey var, adi ask degil ![]() ![]() ![]() Cagirdim mi ?? Ayarttim mi ?? 1 ![]() 2 ![]() OoO senden çok var Beni mi buldun simdi Çok isim var |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() Beni koyup gitme ne olursun Durdugun yerde dur Kendini martilarla bir tutma Senin kanatlarin yok Düsersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kiyisinda otur Gemiler sensiz gitsin birak Herkes gibi yasasana sen Isine gücüne baksana Evlenirsin çocugun olur Beni koyup gitme ne olursun Sonun kötüye varacak Beni koyup gitme ne olursun Elimi tutuyorlar ayagimi Yetisemiyorum ardindan Hevesim olsa param olmuyor Param olsa hevesim |
![]() |
![]() |
|