![]() |
Ajda Pekkan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAteş olup yaksan da Gonca güller taksan da Ahu olup baksan da Affetmem asla seni Som altından taç olsan Aşkımda muhtaç olsan Derdime ilaç olsan Affetmem asla seni Şarkı olsan dillerde Gonca olsan güllerde Leyla olsan çöllerde Affetmem asla seni Yakut yüklü dal olsan Al ipekten şal olsan Peteklerden bal olsan Affetmem asla seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAğlama Anne Söz : Sezen Aksu / Müzik : Kostas Mountakis Yayınlayan © 1993 Raks Ah ne hayatlar ümidiyle Zamansız yollara düştük İlk yenilen biz değildik elbet Gün oldu dünyaya küstük Ağlama anne benim için ağlama Ben de herkes kadar aldım acılardan Ağlama anne benim için ağlama Ben de herkes kadar yarandım Sen ne olur çocukluğumu sakla Tek kalan bu elimde avucumda Ağlama anne benim için ağlama Her birimiz başka bir hikaye anne Bu ayrılıklar niye Sen yine bir ninni söyle bana Yavrum uyusun da büyüsün diye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAğlama Yarim Söz : Ülkü Aker / Müzik : Enrico Macias Yayınlayan © 1977 Philips Ağlama yarim ağlama Karaları bağlama Senden haber alır almaz Dönüyorum yanına Kahrımı çekmez senden başkası Gözbebeğimsin yok bu işin şakası Duy da inanma söylenenlere Aşkımızı kıskanıp da imrenenlere Sevgilim olamaz senden başkası Ölürüm de vazgeçmem yok bu işin şakası |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAh ! Fatma Söz : Mehmet Teoman / Müzik : C Bogman Yayınlayan © 1985 Balet Dünyada böylesi yoktur Her gören ona tutulur Benim halim zaten çok fena Bir de bu geldi başıma Alın yazısı kaderim Aklım hep sende güzelim Ah Fatma, ah Fatma Ah Fatma aşık herkes sana Nasıl tarif etsem ben onu Nasıl anlatsam durumu Herkes onunla bir arada Müzikle aşk hep yanında Bir piyanonun tuşlarında Bir sahne ışığında Şarkılarda, orda burda Cadde ve sokakta Güzel rüyalarda Yerde gökte Hep o Sanki bir yaz güneşidir o Veya bir eylül mehtabı Baharda yağan yağmurdur o Veya yumuşak kar tanesi Herneyse böyle birini Sevmek için oldum bir deli Ah Fatma, ah Fatma Ah Fatma aşık herkes sana Dünyada böylesi yoktur Her gören ona tutulur Herkes onunla bir arada Müzikle aşk hep yanında Bir piyanonun tuşlarında Şarkılarda güzel rüyalarda Ah Fatma, ah Fatma Ah Fatma aşık herkes sana Aşığız Fatma sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAi No Omoide Söz : Mieko Arima / Müzik : Udo Jürgens Yayınlayan © 1971 Philips Dareka yondeiru koe ga kikoeruno Ame no huruyoru wa itsudemo Ai no omoide wa toki ga tatsuhodoni Natsukashii kao de kaeru wa Kuchi zukete wa kaketa oka no Michi wa ima mo omoide Yuzuriaeba tsuzuiteita Koi to omou keredomo Koi ni huru ame o yubi de tadoru toki Nazeka nakitaino itsudemo Konai ashioto ni mimi o sumashitewa Ai no omokage o dakunoyo Michi ni saita nogiku tsunde Anata to yume mitanoni Imani nareba ai ga nanika Wakaru kimosuru watashi Anata no madobe mo Nurete irukashira Ai ni ikitaino itsudemo Onaji ano kotoba Onaji manazashi ni Tsutsumaretainoyo imademo Lalala |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAkşamlardan Biri Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Riccardo Cocciante Yayınlayan © 1982 Başlar bitmeyecek gibi Yine akşamlardan biri Dört yanımda insan seli Kimi mutlu kimi dertli Herkes kendi aleminde Sorunları peşlerinde Sevgililer gördüm yine elele Yollar kayboldu gitgide Bir boşluğa sürüklendim Çağırmak istedim seni Uzaklardan döndü sesim Esen bir güle ezildim Sanki birden taş kesildim Ağlamak istedim yine Akmadı gözyaşım Uzansam da kadehlere Dönemez ki başım yine İçimdeki isyan yetmez içkilere İçerim ben zehir diye Nice yapyalnız günlere Yalvarırım gecelere boş yere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAjda Pekkan Yaşamak Ne Güzel Şey şarkı sözleri Elem acı ve keder Bir günde hepsi geçer Hayat dudaklarda mey Yaşamak ne güzel şey Ümidini hiç kırma Boş versen aldırma Hayat dudaklarda mey Eğlen oyna durma hey Yaşamak ne güzel şey Bakarsın en acı gün Yarın olur bir düğün Tanrı böyle istemiş Kullarım gülsün demiş Ta milattan bu yana Acırlar ağlayana Hayat dudaklarda mey Yaşamak ne güzel şey |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAjda Pekkan Yan şarkı sözler Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan ![]() Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin ![]() Ama bir şey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında aradığın zaman ![]() Yan gece gündüz yan, milim milim yan, İnin inim inle aşkımdan, haline yan, Bensizliğine yan, sensizliğime yan Beni bu hale nasıl getirdiğine yan ![]() Gözümden düşersin geri döndüğün zaman ![]() Yan gece gündüz yan, milim milim yan, İnin inim inle aşkımdan, haline yan, Bensizliğine yan, sensizliğime yan Beni bu hale nasıl getirdiğine yan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAjda Pekkan Yalnızlık Yolcusu şarkı sözleri Ayrılığın ilk günü Gözlerim inanmıyor yokluğuna Alışmak zor canım Söyle ne yaptım ben sana Ayrılığın ikinci günü Arıyorum seni bir deli gibi Gözyaşım yetmiyor ağlamaya Suçlarını ben öderim sevgilim Yeter ki dön bana hatalarınla Yalnızlık yolcusu sanırım kendimi Kırıldım yaklaşamam dokunamam olsan da Sensizlik korkusu karartır dünyamı Ellerim uzanır boşlukta ve sen yoksun ya Ayrılığın üçüncü günü Dost oldum sanki acılarla Umutsuz yorgunum Her biten hüznün akşamında Ayrılığın dördüncü günü Acı da olsa istemesem de Kararlıyım ben zamanla seni unutmaya Sanki bir tokat gibi gerçek çınlıyor Beşinci günün sabahında Yalnızlık yolcusu sanırım kendimi Kırıldım yaklaşamam dokunamam olsan da Sensizlik korkusu karartır dünyamı Ellerim uzanır boşlukta ve sen yoksun ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAjda Pekkan Yalnızlığa Hüküm Giydim şarkı sözleri Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin Yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin için ben her şeyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eşsiz inci tanendim Bak şimdi ne hale geldim Yalnızlığa hüküm giydim Hesap sorma hiç hakkın yok Bir gün bile sormadın fikrimi Öylesine bencilsin umurunda değil Yalnızca sen bilirsin Yalnızca senin fikrin Tüm dünya sanki senin ekseninde dönerdi Söz-Müzik: Şehrazat |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAjda Pekkan Yalancı Dünya şarkı sözleri Dar mı geldi koskoca yer yalancı dünya Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula Beni arkadan vurdun sen yalancı dünya Gözümün içine bakıp yalandan güldün Tozpembe bulutlar üstünde hep yürüttün Sevdiklerimi de aldın savaşlarınla Bizi arkadan vurdun sen yalancı dünya Sen de sonsuz değilsin be yalancı dünya Gün gelir bu devran durur çark dönmez olur Ödersin günahını aldanan insanların Güneş de seni vurur elbet yalancı dünya Cevap: Ajda Pekkan Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki Cevap: Ajda Pekkan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Şarkı SözleriAjda Pekkan Ya Sonra şarkı sözleri Nedir derdin söyle diye Bir gün bana sormadın Yüzüme bakmadın Bilsen nasıl acı çektim kendim Kimse görsün istemedim Candan seven birini bekledim Sen yoktun ki o kara günlerde Başkası vardı gönlünde Gerçekleri gördüm yeter dedim Ah bugünün bir de yarını var Mutluyduk belki bugüne kadar Ya sonra Ne yaparım senden sonra Acımadan geçer yıllar Zamanla yalnızlık başlar Yola çıkar pişmanlıklar Kal sevgini de al Gidiyorum ben sen hoşçakal Bugünlerin bir de yarınları var Gidiyorum ben sen hoşçakal |
![]() |
![]() |
|