Gökhan Tepe Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriYürü Yüreğim Her yürek kayıp verir, Ağır olur yenilgi Kabullenmek zor gelir, Adı aşk bu hatır değil ki Sevmedim sevemedim, Kabul etmek suçtu sanki Hep vermeden istedim, Bu kalp benim ödünç değil ki Bu kadar anla yeter, Acı zamanla geçer, Bilmiyorsan, Hiç değilse, hasrete saygı göster Yürü yüreğim gidelim buralardan Aşk bizimle değil Sana buralarda bişey olsa, Kimsenin umrunda değil Anıları, acıları biraraya topla Yak, dağıt külleri Bize de güler bu hayat nasıl olsa, Hiç umrumda değil |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriBelki Hüzün Belki De Aşk Unutulmuş, kurutulmuş güllerim var avuçlarımda Belki hüzün belki de aşk dolasıyor damarlarımda Hatıralar baş ucumda gülerken ağladım canım yıllarca Sende bahar alışkanlık bense kışın tam ortasında Kolay değil unutulmak Yaşanılan bir şeyler var Belki son kez ağlıyorum Ayrılığa giden bu yollarda Tanrım affeder mi Kahredip çekip gidenleri Kalmadı cesaretim ben affetmem seni Tanrım affeder mi Kahredip kaçıp gidenleri Yıkılmadı esaretim ben affetmem seni |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriDön Bana Dün yine güllerim soldu Akıp giden o düslere doldu Aklýma hep seni getirdim Hayallerim yerle bir oldu Bak gene gözlerime ne olursun Sev gene düþünmeden Dön bana tut elimi gizlice Gül gene gülüþelim göz göze Dön bana tut elimi gizlice Söz gene düþeceðiz dillere |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriDönmem Bir gün bakmışsın günler geçmiş Aşklar sona ermiş,terkedilmiş Benden sana kalan bir kaç anı Gözleyecek hergün yollarımı Sensizlik çok zor diyeceksin Sözlerime kanıp döneceksin Bir gurur uğruna yaktım seni Üzgünüm birtanem aldattın beni Dönmem birdaha dönmem Bekleme beni sen aldattın sen |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriGün Gelirim Gün gelir seni vurur ayrılık Zor gelir ayrılmak sevdalından Ne oldu ne bitti anlamadan Alır gider sevgini hiç sormadan Kendi kendime ağladım gecelerce Unutmadım gücendim o sözlere Ne senden bana hayır var Nede benden sana haydi yoluna Geridön hiç kimse sevmez seni Benim gibi kuvvetli böyle derin Acıtmadan ne oldu ne bitti Anlamdan alır gider sevgini hiç sormadan |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriKaç Kere Çaresiz bakma bana ne olur yalvarırım Ayrılık yakın gibi ben halinden anlarım Çaresiz bakma bana ne olur yalvarırım Ayrılık yakın gibi ben sevenim anlarım Ben ağlarım sen yak resimleri Ben unutmam hayatım sevdiğin o gözleri Bu şehir beni yine sana hapsetti Çaresiz beklerim her seven gibi Vuruldum kaç kere yalancı aşklara Yüreğim alışır sensiz dayanmaya Ne yangınlar gördüm bu sevda uğruna Al ahımı da götür Tanrı huzuruna |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriKoş Peşimden Az koşmadım peşinden Tutamadım elinden Acı biber dilinden Az çekmedim gel bana Kim derdi ki sen bana İlan-ı aşk edeceksin Affım olmaz bilirsin Müstehaktır bu sana Koş peşimden sevgilim Yakalayamazsın sen beni Ara beni bul beni tut beni Sar sevginle yor beni |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriUmutsuzum umutsuzum kör karanlık odalar içinde haykırsam bir duyanım yok perişanım yar görebilsem gül yüzünü son kez öpebilsem tutabilsem ellerini sana diz çöksem |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriUnut Kalbim Korkma, dön de bak unuttuğun yüzüme Korkma, dön de bak yarısı yanık resmime Bir nefes daha çekiyorum aşkını içime Artık yalnız kalan hatıralarla bu gece İçimde sancılar, tarifi yok Terkedip giden duyguların adresi yok Tam unutmaya alışırken seni Her yanımda sen, herşeyi mahveder gibi [Nakarat : Unut kalbim, adını bile unut Yak içinde kalmasın ne aşk ne de umut Gün olur hasret, çekilir gider sabret Hayat sorar hesabını, yaşanmadı farzet Unut kalbim, adını bile unut Yak içinde kalmasın ne aşk ne de umut Gün olur hasret, çekilir gider sabret Hüzün dolu o günleri yaşanmadı farzet] Artık yalnız kalan hatıralarla bu gece İçimde sancılar, tarifi yok Terkedip giden duyguların adresi yok Tam unutmaya alışırken seni Her yanımda sen, herşeyi mahveder gibi |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriYaz Gecesi Mavi mavi ıslak ıslak Yakınlaşsak sıcak sıcak Dalgalar hep bize vursa Sahillerde yalnız kalsak Aşkın nefesimde yüreğimin her köşesinde Dokunursan yanarız bu yaz gecesinde sonunu düşünme Aşkın nefesimde yüreğimin en derininde Usul usul gel ateşi hisset yüreğinde sonunu düşünme Sen sen aşkım sultanımsın Gel hadi gel yüreğim de tahtın |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriZor Gelir Gün gelir seni de bulur ayrılık Zor gelir ayrılmak sevdalından Ne oldu ne bitti anlamadan Alır gider sevgini hiç sormadan Kendi kendime ağladım gecelerce Unutmadım gücendim o sözlere Ne senden bana hayır var Ne de benden sana haydi yoluna Geri dön Hiç kimse sevemez seni benim gibi Kuvvetli Böyle deli acımadan Ne oldu ne bitti anlamadan Alıp gittin sevgini hiç sormadan --->: Gökhan Tepe şarkı sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Gökhan Tepe şarkı sözleri |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriBu Yüzden Ahh bir telaş var yüzünde Ayrılık var gözünde görmez olaydım Ahh bir telaş var sesinde Ayrılık var sözünde duymaz olaydım Beni sar beni sar Sen gidince yar dayanamam Dokunamaz ne aşk ne de bir kimse Bu kalp senin bana inan ![]() ![]() ![]() Bu yüzden özlerim seni Başımda hasretin deli Ya dön geri ya sev beni Yok ki aşkının benzeri Bu yüzden özlerim seni Başımda hasretin deli Ya dön geri ya sev beni Uyutmaz ki bu aşk bizi Sen bana ben sana aidim anlasana canım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriCan Özüm Bak ağlıyorum kaderime Yeniden yazamam günahım ne Düşüyor çığ gibi üstüme Yaralı kırgın ümitlerim Can özüm söyle adaletin ne Veremem seni kimselere Olmuyor gülüşünü görmeden Son dileğimm koynunda öleyimm Ben kime ne derim şimdi Sen ellerin göz bebeği Olmuyor gülüşünü görmeden Son dileğim koynunda öleyim |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe Şarkı SözleriEvire Çevire Çektiğim acıların aynısından sana da ısmarladım Borçlu kalmayı sevmem bilirsin bi sana geç kaldım Ben yaşadıkça çıldıracaksın ihtimal derim Verdiğim rahatsızlıktan dolayı çok özür dilerim İlk değil ki insanın şeytana uyması Zordur hep gidenlerin kalanları duyması Acım kalır sana pişmanlığımdan Bir yalan uydur hadi bana en doğrusundan Aşk adamı evire çevire döver İhaneti böyle yüreği döner Sen öğrettin bana gururlanmayı Söyle o şarkıyı bir teselli ver |
|
|
|