![]() |
Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriSADECE (ELVEDA) Gidiyorum hayatından Gözün aydın gidiyorum Belki bu bir hata Şimdilik bilmiyorum Sende biraz yalnız kal Ölç, tart, iyi düşün Sakın beni merak etme Bakarım ben başımın çaresine Ara sıra uğrarım Evi derler toplarım Gölge misali sonra süzülürüm Kayıplara karışırım Elveda aşkım Elveda sana Ben zaten sade ve sadece Geçiyordum hayatından (buralardan) Söz :Şehrazat Müzik: Şehrazat-Emre Irmak Düzenleme : Taşkın Sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriARKA SOKAKLAR Doğrusu ben seni fazla tanımıyorum İç güdüsel olarak kendimi savunuyorum Dolayısıyle bilemiyorum Dolayısıyle bilemiyorum Arka sokaklarda neler oluyor Sen beni istersen çok rahat kandırabilirsin Kendini şahane bir şey sandırabilirsin Dolayısıyle bilemiyorum Dolayısıyle çözemiyorum Arka sokaklarda neler oluyor Zorlama güzelim zorlama Kendiliğinden olmalı Davul dediğin davulcusuyla müsemma Horlama eziğiz doğuştan Sende erkeklik sır, bende kadınlık muamma Dolayısıyle bilemiyorum Arka sokaklarda neler oluyor Söz / Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Aykut Gürel __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriTEŞEKKÜR EDERİM Kimdin Neydin bilmem Ve bir gün Geldin aniden Sevdim hiç düşünmeden Ama bir şeyden eminim halen Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim Bana da yaşattığın için sevgilim Çok teşekkür ederim Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim Bana da yakıştığın için sevgilim Çok teşekkür ederim Söz / Müzik: Şehrazat – Bülent Yetiş Düzenleme : Taşkın Sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriABAYI YAKTIM Her gün biraz, biraz daha Girdin sen aklıma Uykularım darmadağın Resmin başucumda O ilk bakış Bakış var ya Orda bittim sana Aklımda sen, fikrimde sen Nerdesin be adam Aylardır haber yok Çok mu kızdın bana Yandık bu inatla Çok özledim çok Söz / Müzik: Şehrazat Düzenleme : Taşkın Sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriŞANS Kalbine hakkını verdim Gül dedin yollara serdim Keyfini başkası sürdü Affedersem namerdim Belli ki şansım dönecek Aşk dolu günler gelecek Ümidi kesmedi kalbim Biliyorum sevilecek Senden uzakta yalnızım aşk Alay ediyorlar, gülüyorlar Karşıma öyle birini çıkar Sen yaparsın biliyorlar Söz / Müzik: Altan Çetin Düzenleme : Altan çetin – Özgür Yedievli __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriSANDIK LEKESİ Ne kadar ağladım Ne kadar üzüldüm Kalbimi sende bıraktım Yalnız yürüdüm Çok uzun sürdü hatıranla barışmak Hasretinden sevdadan sevdaya yürüdüm A canım sende vazgeçilmez değilmişsin Be canım benden önce hiç sevilmemişsin Herkes kendi kaderini yaşar yarim Dünyadan sonra bir hayat daha olsa Bu mevzu ikimizi de aşar yarim İsyanlar çıksa, aşıklar ayaklansa Benimde saçımda beyazlarım var artık Çeyizlerim safran sarı sandık lekesi Bir sabah sürgünden döndü ümitlerim Uyandı içimde sevmek hevesi Söz / Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Aykut Gürel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriBOŞUNA BOŞUNA Gelme Aman buralara gelme Acılarım azalırken Tövbelerimden beni geri döndürme Yine öldürme Daha önceleri nerelerdeydi aklın Aşkın en deli, zor günü Terk edip beni yarım bıraktın Boşuna boşuna, boşu boşuna Kolumu kanadımı kırdın ama Ah değer miydi bir inat uğruna Yandı gönlüm boşu boşuna Arama bir daha sorma bir daha Tadımı tuzumu bozdun ama Ah değer miydi bir inat uğruna Yandı gönlüm boşu boşuna Söz / Müzik: Metin Özülkü Düzenleme: Taşkın Sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriSANA MI SORMALI Boynu bükük solan çiçek Bakıyor sevdalı sevdalı boş Yarın doğar güneş diye Bir umut var bile bile Boş konuşma küçük düşme Kandırıldım yandım yanıldım Bir şey söylermiş gibi yapıp ta Zamanımı çalma Sana mı sormalı Aşkı ihaneti Sana mı sormalı Yalnızın halini Sana mı sormalı Yanlış hikayeyi Ben bilirim adım gibi Söz / Müzik: Kenan Doğulu Düzenleme: Taşkın Sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriNE ZAMAN Sen nasılsın bir tanem Haberim var beni özlüyorsun Ne zaman yar geri dönüyorsun Buralar kar, tipi sensiz ayaz Nerede benim canım canım nerede Nerede benim aşkım canım nerede Mektuplarım sırılsıklam Kalemde kalmadı derman Kar toplayan güneş gibi yarım yalan Söz: Şehrazat Müzik: Taşkın Sabah Düzenleme: Taşkın Sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen Sade Ve Sadece Albümü Şarkı SözleriAŞK BÖCEĞİM Nazar değmesin diye Uğraşmıştım günlerce Hiç kimse aşkımıza Bir söz etmesin diye Döne döne divane Olmuşum aşkından Değmezmiş sana asla Vazgeçtim bu sevdadan Tanrı bir kez şans verirmiş Sevdiği kullarına Sen şansı geri teptin Zor bulursun bir daha Aşk mısın, kaçak mısın Anlamadım Ben senin adını koyamadım Saltanatın sürecek nereye kadar Aşk böceğim sana alışamadım Söz / Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Taşkın Sabah __________________ |
![]() |
![]() |
|