|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, dertlerini, ferhat, getir, göçer, sözleri |
![]() |
Ferhat Göçer Getir Bana Dertlerini Sözleri 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferhat Göçer Getir Bana Dertlerini Sözleri 2011Ferhat Göçer Getir Bana Dertlerini Sözleri 2011 Ferhat Göçer Getir Bana Dertlerini şarkı sözü Ferhat Göçer Getir Bana Dertlerini şarkısı Ferhat Göçer Getir Bana Dertlerini Senin yükün cok agir dostum Ayni yolun asigiyiz biz, biliyorum Senin yükün cok agir dostum Ayni yolun asigiyiz biz, biliyorum Askin bir hali bu Hal icinde hal ki bu Sana hic nazarlar degmesin Askin bir hali bu Hal icinde hal ki bu Sana hic nazarlar degmesin Cok sevenin varken yalnizsan En büyük hatanda cikmaz sokaktaysan Getir bana dertlerini Cok sevenin varken yalnizsan En büyük hatanda cikmaz sokaktaysan Getir bana dertlerini Nereye bakarsan bak Ben ordayim aslinda Yüzlerce yüz, binlerce söz arasinda Nereye bakarsan bak Ben ordayim aslinda Yüzlerce yüz, binlerce söz arasinda Cok sevenin varken yalnizsan En büyük hatanda cikmaz sokaktaysan Getir bana dertlerini Nereye bakarsan bak Ben ordayim aslinda Yüzlerce yüz, binlerce söz arasinda Senin yükün cok agir dostum Ayni yolun asigiyiz biz, biliyorum Askin bir hali bu Hal icinde hal ki bu Sana hic nazarlar degmesin |
![]() |
![]() |
|