![]() |
Ramiz Hatalarım Şarkısı Dinle Ve Sözleri, Ramiz Hatalarım Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramiz Hatalarım Şarkısı Dinle Ve Sözleri, Ramiz Hatalarım Şarkı SözüRamiz Hatalarım Şarkısı Dinle ve Sözleri, Ramiz Hatalarım şarkı sözü s Es Dizisi şarkı sözleri, Es Es Dizisi şarkısı, Es Es Dizi müziği, Es Es Dizi rap şarkısı ![]() Yaşamda Pek Çok Hatam Oldu Elbet ![]() Kim Bilir Kaç Kalp Kırdım Fesata Niyet Eğer Seni Üzdüysen Nolur Affet Affetmezsen Günahımı Sırtlarım elbet ![]() ![]() Bazen karşı konulmaz öfkeler hayatı zehreder kalbini sökseler aşkı yok etseler içini deşseler yerini konulmaz hiç birşey maalesef bu kader gözler saklanır özür dilemek zor gelir yaşanan seneler ve anılar bir valizdedir bilinir uzaklaşılan her anın kemirir içine ruhunu ve bedenini devirir keşke bir yara kadar basit olsa tedavisi olmayan bir kesit oysa biride içimdeki bu acıyı bir sorsa susabilen herkes ve de zaman dursa yıkılanlar yakılanlar kül olur yaşananlar ve umutlar kor olur yangını söndürmek için göz göl olur yaz sıcağında mevsim güz olur ![]() Yaşamda Pek Çok Hatam Oldu Elbet ![]() Kim Bilir Kaç Kalp Kırdım Fesata Niyet Eğer Seni Üzdüysen Nolur Affet Affetmezsen Günahımı Sırtlarım elbet ![]() ![]() Neden uydum nefsime bilmem yerle bir ettim bunca güzel şeyi bugün aynaya bakmaya korkarım görmekten içimdeki boş öfkeyi kime sorsam suçlusun er diye öldürdüm içimdeki pis gevezeyi bu bir kambur oldu belimde hergün büyüdü ve rezil etti beni kaç damla gözyaşına sebep olmuşum içi boşmuşum kalp kırıp durmuşum sen sustukça ben inadına konuşmuşum belkide kendime yenilmeye korkmuşum büyüdüm derken ben yokmuşum yüreğini sofram yapıp yutmuşum susmak varken esmek yel gibi durmak varken gitmek el gibi, gitmek el gibi Yaşamda Pek Çok Hatam Oldu Elbet ![]() Kim Bilir Kaç Kalp Kırdım Fesata Niyet Eğer Seni Üzdüysen Nolur Affet Affetmezsen Günahımı Sırtlarım elbet ![]() |
![]() |
![]() |
|