![]() |
Son Nefes Vatanım Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Nefes Vatanım Şarkı SözüSon nefes vatanım şarkı sözü Gurbet ellerinde yaşayan bir Türk genciyim Bak bu gözlere yenilmeyi bilmedim Kime el verdiysem şerefiyle sevilmişim Yeri geldiğinde insan hatasını bilsin Kardeş her sözümü rap e dökmedim Beni tanıyormuş işte onu bilemedin Arabesk hip hop imzayı basmışım Kendini bilmeyenleri ben saymadım , ![]() Seviyem oralara kadar düşmemiş Şerefli bir adım var herkes beni böyle bilmiş , Son Nefes onun anlamı var Uydurmuş isim bana gitmez yar Vatanımda Almancıyım burada ise yabancıyım İçimdeki yüreğe bak sen kardeşim Vatanıma yan bakanı parçalarım , Varan için ölürüz Eindhovena göz atın Misafirin başımızın üstünde yeri vardır Duyun bu sesi bir olmaya yalvarır Şerefsizin ağzını koklamaktan artık ben bıktım Susmayacak bu rapim hadi çalın Türk Gençliği hadi bir olalım Gurbet ellerinde beraber yaşıyalım Büyüklerin ellerini buranda öpüyoruz , Küçüklerin gözlerini buradan seviyoruz Toylar yetişsin bu yolumuz bitmesin İstiklal Marşını her gün söylesin Türk olmak gururlu yaşamak Şerefime kurbanım bu yürek batmıyacak Bırakın boş işleri beraber yaşıyalım Ver elini kardeş hadi adım atalım Senin anan benim anam senin baban benim babam , Eindhovendan herkese selam Herkesin derdi var herkesin çilesi var Kır kalemini fakire kim bakar? Ben bakarım yeri geldiğinde yanarım Discolarda harcayan şerefsizlere sayarım Paran malın mülkün oda senin olsun , Bir aile olmak oda bizden olsun Bir ekmeği paylaşırız buda biziz Kardeş yürekten biz zenginiz İnsanoğluna her gün selam veririz Hatası olsun affetmeyiz Babadan böyle gördük yenilmeyi bilmedik Ay yıldızın uğruna ölmeyi sevdik , Parlasın yıldızım parlasın hilalim Ya ALLAH savaşada hazırım Bilekte değil yürekte var Kurşunda değil yürekte var Omuz omuza savaşalım katılın bize Rapim tarih olsun herkesin şerefine Elimi veriyorum hadi kalk ayağa Düşman eli değil yürekten anla , Türkiyem için yumruklar havaya Hollanda Belçika Fransa Almanya Her şey vatan içinse gel soframa Türkiyem ölürüm uğruna Gurbet gençleriyiz vatan için yanarız Yüreğimde vatan ellerimde gurbet Arasında kalmışım ALLAHım affet Ah be gurbet büyük bir rezalet Köyümdeki ezan sesini özlemişim Tarlada çalışan helal hemşerim Ah Türkiyem nasılda özledim Ben ölürsem kardeş köyüme gönderin Benim adım Son Nefes |
![]() |
![]() |
|