Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anıları, çocukluğumuzun, eski, kaybolan

Kaybolan Çocukluğumuzun Eski Anıları

Eski 07-02-2007   #1
angelesdream

Kaybolan Çocukluğumuzun Eski Anıları

bunları yapmamış çocuk varmı aranızda?

-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek

-Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek

-Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek

-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek

-Masanın altına uzak gemisi Atılgan'ı çizip uzaycılık oynamak,çiğnenmiş ekmekiçiyle sivri kulak yapıp Mistit Sıpak olmak

-Bozuk para,düğme,inci gibi şeyleri yutmak ve anne gözetiminde onları lazımlığa şa'apana kadar evden dışarı çıkmamak

-''Hadi beni cennete götür'' deyip namaz kılan anneannelerin,dedelerin sırtına atlamak

-Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak

-Kertenkele yakalamak ve boynuna ip bağlayıp arkadaşlarının yanında gezdirerek hava atmak

-Küçük yeşil kurbağayı kibrit kutusunun içine koyduktan sonra paketleyip kızlara hediye etmek

-Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak

-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını anlamak için bıçakla dolap kapısının lastiklerini sökmek

-Oluklu saçtan çatısı olan çay bahçelerinin çatısına taş atıp taşın çatıdan yuvarlanırken çıkardığı sesleri dinlemek

-Mutluyken Şarlo veya penguen gibi yürümekHatta orangutan takliti yapmak

-Kalkıp gitmelerine yakın misafirlerin papuçlarının bağcıklarını kör düğümlemek

-Yanlış numara çevirip arayanlara ''yanlış numara'' demeyip sesini kalınlaştırarak ''Buyrun,ben Ahmet''diyerek karşı tarafla dalga geçmek

-Apartmanların kapı zillerini veya taksi duraklarının elektirik direklerindeki çağrı zillerini çalıp kaçmak

-Pizzacıları,kebapçıları arayıp komşunun adına siparişte bulunmak

-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak

-Dişleriyle gazoz açmak,kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek

-Tuvalete gitmeye üşenip odada bulunan en yakın saksıya işemek

-Kafayı balkon demirleri arasına,parmakları şişeye veya musluğa sıkıştırmak

-Aynjı anda çekirdek yiyip çiklet çiğnemek ve çürüdükten sonra sakızı onun-bunun saçlarına yapıştırmak

-Balkona gizlenipgelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2007   #2
Ergenekon

-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek
-Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak
hay eline sağlık, hala yapıyorum bunları, virüse de teşekürler, hala tommiks teksas okuyorum geçenlerde beni kırmadı buldu o çizgi romanları,
teşekkürler angelesdream

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com