![]() |
Yokluğunun Acısı Alışılmaz Oldu bende:(! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Yokluğunun Acısı Alışılmaz Oldu bende:(!Varlığına bakar idim bahçelerine, Dünyanın güzelliklerini gördüm bahçedeki güllerinde, Mutluluğu,umudu,sevginin sıcaklığını buldum içindeki küçük ama yüreği büyük insanlarda ![]() Sanki yürekleri vardı ayrılırken gözlerimde, Yokluğunun acısı alışılmaz oldu bizlerde, Yok duvarlarında,sıralarında,tahtasında o canlılık, Unutamıyorum bahçesinden güldüğüm eğlendiğim, bazen ise üzüldüğüm günleri, Şimdi o üzüldüğüm günleri bile çok özlüyorum ![]() Varlığın yok,ismin sevginle yaşıyor ![]() Yokluğuna alışmanın acısını yaşıyorum her demde ![]() Sanki senin duvarların ,sıran,bahçen,güllerin atıyor kalbimin en ücra köşelerinde, Seni bulamıyorum,en ala çekilmiş resminde bile, Sen yaşıyorsun yüreğimin taa derinliklerinde siyavuş paşam:(( Varlığında bakar iken hergün sana tüm güzelliklerle Ellerimi tutardı sıcak sobaların kışın o en çetin günlerinde ![]() Yokluğun ızdırap oluyor,geçen herzaman süresince, ADIN HEP YAŞAYACAK,BU CAN DURDUKÇA BENDEKİ BU BEDENDE! ![]() ![]() ![]() (Siyavuş paşa seni hiç ama hiç uutmayacağım,her aklıma gelişinde güzel şeyler hatırlayacağım,son üzülüşüm olmayacak belki ama seni asla unutmayacağım:(( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (şiir bana ait beğenmeyebilirsiniz o yüzdenkusura bakmayın açık açık söleyebilirsiniz kırılmam)
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
speed
|
![]() bu benimde özlemim banada tercüman oldun emeğine sağlık ben bu samimi şiirini çok beğendim müdürüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Beğendiğine çok sevindim meslektaşım:)Herkezin kanayan yarası galiba lise yılları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|