Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düzeyde, mardin, tanıtılacak, uluslararası

Mardin, Uluslararası Düzeyde Tanıtılacak

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mardin, Uluslararası Düzeyde Tanıtılacak

Mardin, 14-17 Nisan tarihleri arasında Ankara'da MAREV ve Türk-Amerikan Derneği işbirliğiyle ilk defa uluslararası düzeyde tanıtılacak Mardin Valiliği Dara Toplantı Salonu'nda Vali Vekili Yavuz Selim Süer başkanlığında bir araya gelen sivil toplum kuruluşu başkanları ve turizmciler, Ankara'da uluslararası düzeyde düzenlenecek olan Mardin Haftası için yapılacak etkinlikleri görüştü

Vali Vekili Süer, son yıllarda köklü tarihi ve yöresel değerleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Mardin'in Ankara'da, Türk Amerikan Derneği işbirliği ve katkılarıyla tanıtılacağını söyledi

Süer, 4 gün devam edecek etkinlikte Mardin'in el sanatlarının, yöresel ve tarihi zenginliklerinin, folklor ve mutfak yapısının, mimari doku ve sanayi ürünlerinin yerli ve yabancı iş adamı, yabancı misyon ve medyaya tanıtılacağını belirtti Sivil toplum kuruluşları başkanları ve turizmcilerle tanıtım faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini anlatan Süer, "Ankara MAREV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aysoy, MAREV İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Tahincioğlu, Türk-Amerikan Derneği işbirliği ve desteğiyle, ÇEKÜL Vakfı'nın görüş ve destekleri alınarak Mardin'in 4 gün süreyle Ankara'da tanıtılması konusundaki çalışmaların Mardin ayağında neler yapabileceğimizi konuştuk 14-17 Nisan günleri arasında Ankara'da yapılacak tanıtımın Mardin'in turizm alanındaki hedeflerine ulaşmasını kolaylaştıracağına inanıyorum Şimdiye kadar her şey çok güzel gidiyor Herkesten imkanları ölçüsünde desteğini sürdürmesini bekliyoruz" dedi

Kaynak : İHA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com