Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dalyan, konaklama, otel, resort or muğla, tanıtımı

Dalyan Resort/Muğla - Konaklama Otel Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dalyan Resort/Muğla - Konaklama Otel Tanıtımı






Otel Bilgileri: ODA&DETAYLAR: 2 VIP suit, 24 deluxe suit, 16 suit oda, 16 standart oda, toplam 58 odası, bahçe, dağ ve nehir manzarası vardır Tüm oda ve suitlerde, direk telefon, müzik yayını, minibar, kablosuz internet bağlantısı, kasa, uydu tv, split klima, duş, saç kurutma makinası, duş masajı imkanları bulunmaktadırSERVİS&HİZMETLER: Sağlık kulübü, klima ile ısıtma, bahçe, kablosuz internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, otopark imkanları mevcutturYEME&İÇME: Dalyan Resort Otel'de yeme ve içme, oda kahvaltı ve yarım pansiyon konseptlerinde, havuz bar, a la kart ve açık büfe servis, kapalı ve havuz başı açık restorantında Dünya mutfağı, Akdeniz mutfağı Türk mutfağı, deniz ürünleri mutfağı, vejeteryen mutfağı şeklinde sunulmaktadırSPOR&EĞLENCE: Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sağlık kulübü, Türk hamamı, sauna, masaj, tenis kortu, çocuk oyun alanı, balık tutma imkan ve alternatifleri sunulmaktadırKONUM: Dalyan - Ortaca'da, şehir merkezinde, nehir kıyısında, Mud Bath'a 1 km, İztuzu Plajı'na 8 km, Dalaman Havaalanı'na 21 km mesafede yer almaktadır

Adres : Maras MahKaunos SokNo:50 / Dalyan / Mugla



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.