![]() |
Balıkesir İli Tanıtım Videosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım VideosuBalıkesir İli Tanıtım Videosu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım Videosueline sahlık teşekkür ederiz çok güzel olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım VideosuBalıkesir Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avşa Adası Resimleri ![]() Altınoluk Resimleri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım Videosuİskele (Burhaniye) Körfez bölgesinin en büyük yat limanının yapılmasından sonra klasik balıkçı köyü görünümünü bir ölçüde yitiren iskelede balık lokantaları ve çay bahçeleri ayrı bir özelliğe sahiptir ![]() Öğretmenler Mahallesi (Burhaniye) Otel, motel ve pansiyonları ile turistik konaklama, eğlence, alışveriş olanaklarının yanı sıra temiz ve doğal bir plaja sahiptir ![]() Artur(Arkent) (Burhaniye) Birbirinden güzel koyları, plajları, gazino ve eğlence mekanları ile her türlü sosyal tesise sahip bir tatil beldesi olan Arkent Tatil Sitesi Burhaniye’ye 23 km ![]() ![]() Seklik Tepe Çamlığı (Burhaniye) İlçe merkezine 3 km ![]() ![]() Ayaklı kır bahçesi: Ören tepe arkasında Ören-Akçay sahil yolu üzerindeki ayaklı kır bahçesi modern düzenlemesi ile keyifli bir mesire yeridir ![]() Taylıeli Köyü (Burhaniye) İlçe merkezine 7 km ![]() ![]() ![]() ![]() Murat Çeşme (Burhaniye) İskele mahallesinin 2 km ![]() ![]() Pınarbaşı (Edremit) Güre Köyü sınırları içinde Akçay’a 6 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şahin Deresi (Edremit) Kazdağları’nın Altınoluk bölgesi eteğinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Çağlayan Piknik Yeri (Edremit) Kızılkeçili Köyü içinde olup Akçay’a 3 km ![]() ![]() ![]() Hanlar (Handeresi) (Edremit) En çok rağbet edilen piknik yerlerindendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mıhlı Çay (Edremit) Akçay’a 25 km ![]() ![]() Güre Gelinçamı Piknik Yeri (Edremit) Güre Köyü’ne 3 km ![]() ![]() ![]() Sütüven (Edremit) Edremit’e 20 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasanboğuldu (Edremit) Sütüven piknik alanından sonra derenin karşı tarafındaki patika yolu izleyerek 1 km ![]() ![]() ![]() Çamlık ( Ayvalık) Şehrin hemen kenarında şehre hakim bir tepedir ![]() ![]() Şeytan Sofrası (Ayvalık) Çam ormanları ile kaplı, Ayvalık Adaları’na hakim yüksek bir tepedir ![]() ![]() ![]() Alibey Adası (Ayvalık) İlçeye 8 km ![]() ![]() ![]() Alaçam (Dursunbey) İlçenin güneyinde 33 km ![]() ![]() Yayla Bölgesi (Dursunbey) Geyik, karaca üretme ve yetiştirme istasyonu bulunan bir dinlenme yeridir ![]() ![]() Kazdağı Milli Parkı (Edremit) Balıkesir ili, Edremit İlçesi sınırlarında, Edremit Körfezi’nin kuzeyinde bulunmaktadır ![]() Milli Park, Çanakkale’ye 123 km ![]() ![]() ![]() Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesini birbirinden ayıran, Antik Çağlarda "İda Dağı" olarak anılan Kaz Dağı, Biga yarımadasının en yüksek kütlesi olup kuzey-güney yönünde uzanan derin vadi ve kanyonları, flora ve fauna açısından zengin bir potansiyel arz etmektedir ![]() ![]() Milli Parkın üst tabakada 600-700 rakımlar arasında Kızılçam hakimdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım VideosuBalıkesir Doğal Alanları ve Mağaraları Tımarhane Adası (Ayvalık) Çamlık Koyunun sonunda, Şeytan Sofrası’nın eteklerinde ve yarımadanın ucunda yer alan Tımarhane Adası yalnızca adıyla değil, tepede bulunan ilginç yapılı kayalarıyla da dikkati çekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adaya ismini veren Taşlı Manastır’ın kemerli pencereleri ve arkasında bir koridoru manastırdan arta kalan bölümlerdir ![]() Manyas Gölü (Manyas) Bandırma ve Erdek körfezinin güney kıyılarından 15 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş Cenneti Milli Parkı (Manyas) Manyas İlçesindeki en büyük turizm potansiyeli Manyas Kuş Cenneti ve Milli Parkıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş Cennetine Bandırma-Balıkesir karayolunda Bandırma ’dan itibaren 15km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Nisan 1938 tarihinde göle balık tutmaya giden Prof ![]() ![]() ![]() ![]() 1959 yılında Milli Park statüsüne alınan Manyas Kuş Cenneti Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlanmış ve bundan sonra gerçekleştirilen etkili koruma ile daha da gelişmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş Cenneti’nde 1975 Haziranına kadar 238 kuş türünün varlığı tespit edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş Cenneti Milli Parkı, Marmara Bölgesi’nin ılıman iklimi içerisinde ve kıtalar arası göç yolları üzerinde kuşların vazgeçilmez uğrak yeridir ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş Cenneti Milli Parkı’nda, tanıtım vitrinlerinin yer aldığı bir müze bulunmaktadır ![]() ![]() Kuş cennetinde canlı organizmalar ile doğa parçası bir eko sistemin bir parçasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş cenneti Milli Parkı bitki ve hayvan topluluğu açısından Kuş Gölünün en yoğun yeridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evliye Çelebi, Seyahatnamesinde Kuş Gölü ile Kuş Cenneti’nden; “İlyaspınar’dan doğan Türkmenler buraya Manyas derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manyas Kuş Cenneti Milli Parkı’nın geniş kitlelere tanıtımının yapılabilmesi ve çevre kirliliği nedeniyle karşı karşıya kaldığı tehlikelere kamuoyunun dikkatini çekebilmesi amacıyla, 1987 yılından bu yana her yıl Uluslar arası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali ismiyle bir festival düzenlenmektedir ![]() Ören (Burhaniye) Burhaniye’nin tarihi ve arkeolojik açıdan dikkati çeken yeri Örendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım Videosuslm herekezee arkadaşlarr nolurr balıkserir tanıtım videosu buluyotum fakat hem yükleyemiyorum hemde microsoft power painte atamıyom lütfen yardımcı olunnn msn adresim lütfenn! buradan ban ulaşın yada bu siteye mesaj bırakın nolurrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım Videosuhadiyinn yardımcı olunnnnnnnnnnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir İli Tanıtım VideosuA ![]() ![]() ![]() Rapidshare 18721 KB http://rapidshare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elternatifler Mediafire http://www ![]() ![]() Multiupload http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|