Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
edinme, life, sermaye, sigorta, sigortası, yaşam

New Life Yaşam Sigorta Sermaye Edinme Sigortası

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

New Life Yaşam Sigorta Sermaye Edinme Sigortası




New Life Yaşam Sigorta Sermaye Edinme Sigortası

New Life Yaşam Sigorta Genel Müdürü Ahmet Serimoğlu, 1 Mart’ta yürürlüğe giren Hayat Sigortaları Yönetmeliği’nin hayat şirketlerine vefat, sakatlık gibi riskler içeren sigortalar dışında, sadece birikime yönelik ürünler hazırlama imkánı sağladığını söyledi Serimoğlu, "Biz de bunu Sermaye Edinme Sistemi (SES) adıyla tanıtacağız Hatta SES’in patentini de alacağız Hayat sigortalarına ’SES’ getirmek istiyoruz" dedi Serimoğlu, ürünle ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Hayat sigortalarında ödenen primlerin yüzde 30’u vefat, sakatlık gibi teminatlar için ayrılıyor Risk teminatsız bu ürünle, kişilerin primleri kesintilerin haricinde yani yüzde 95’i tasarruf hesabına yönlendirecek Böylece, gelirleri daha fazla olacak Örneğin, iş kurmak isteyen bir kişi bu poliçeyi satın alarak bir kaç yıl sonrası için bir geliri olur 18 yaşını dolduran herkes ürünü alabilir Sistemde kalma yılını asgari 5 yıl olarak belirledik"



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.