![]() |
Güneydoğu'ya Giden Asker Nasıl Eğitiliyor?... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() Güneydoğu'ya Giden Asker Nasıl Eğitiliyor?...Terörle mücadelede uzman personel yetiştirmediği gerekçesiyle eleştirilen TSK cevabını Isparta'daki Komando Okulu'nda yapılan eğitimi basına göstererek verdi ![]() ![]() Terörle mücadelede uzman personel yetiştirmediği gerekçesiyle eleştirilen TSK, cevabını Isparta Eğirdir'deki Komando Okulu'ndaki eğitim çalışmalarını basına göstererek verdi ![]() * Eğitimlerin yüzde 96'sı gerçek mermi ve silahlarla veriliyor ![]() ![]() * Eğitim sırasında askerler bir günde 33 kg sırt yükleriyle 27 km'lik mesafeyi yürüyorlar ![]() * 8 bin 500'e yakın askerin eğitim gördüğü Eğirdir'de çeşitli ülkelerden de askerler bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() YÜZDE 70'İ İMHA EDİLİYOR TSK'nın envanterine yeni giren 200 metre menzilde frekansları kapatarak, mayınları etkisiz hale getiren yerli jammer de tanıtıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() haber ve bilgi için teşekkürler yosun_26, haberleri senden izliyoruz eline sağlık,,, |
![]() |
![]() |
|