Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
benciliz

Neden Benciliz

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Neden Benciliz




Neden Benciliz
Hakkında Neden Benciliz




Neden Benciliz

bencillikle ilgili yazı

Neden Benciliz

Bencillik ile ilgili makale

bencillikle ilgili yazı

Neden Benciliz

Dilde söylenmesi ve yerinde kullanılması en güç olan kelime "ben" kelimesidir; demiştir Alfred de Vigny ,Fakat günümüzde belkide en kolay kullandığımız kelime oldu “ben”

Tarihte söylemiş Türkler savaşmayı bildiği kadar yara sarmayı da iyi bilir sözü anlamını yitirdi ,günümüzde artık yara sarmıyor sadece savaşıyoruzNeylemi savaşıyoruz kendimizle çevremizle hayatın kendisiyle savaşıyoruz ve her savaşta biraz daha bencilleşip biraz daha yanlızlaşıyoruzDostlarımızın ,arkadaşlarımızın ,ailelerimizin etrafımızda olduğu anda bile kalabalık içinde yanlızlığı yaşıyoruzÇünkü benciliz,çünkü artık herkeze güvensisiz

Peki suçlu kim ? Bizi zorlamı oturtdular siyah bir kutu karşısına ,Dizilere dalıdırıp zorlamı yaşattılar yalan ve hayal hayatları,yardımlaşmayı, el uzatmayı kim unutturdu bize ,ne zaman bıraktık önce sen demeyiSuçlu bizmiyiz yoksa hayatmı? Hayatmı dengesiz olan yoksa bizmi? ,İsteklerimizi hayatmı vermiyor bize yoksa bizmi artık yetinmeyi bilmiyoruz?

Cevabınız ne olursa olsun bazen çirkin ,bazen güzel,,bazen zor,bazen kolay ,bazen adil ,bazen adaletsiz,bazen acı, bazen tatlı insanoğlunun yaşam mücadelesi dediği bu amansız yarışında artık BENİZ



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.