![]() |
3 Tane Süper Dini Şiir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Tane Süper Dini Şiir3 Tane Süper Dini Şiir Hakkında 3 Tane Süper Dini Şiir ÇOCUĞUM Ey ümidim, geleceğim sevincim, Ey çicek kadar nazlı, güzel çocuk ![]() Ey gözlerimde nur, gönülde incim, Sevgi bağlarında yetiş gel çocuk ![]() Alnın, kalbin temiz kalsın her yaşta ![]() Ahlâk ara seçtiğin arkadaşta ![]() Doğrulukta yaşamak bir zaferdir ![]() Kahramanlık yalnız değil savaşta ![]() Ey sevgili çocuk ey güzel çiçek, Herşey sende olgunluğa erecek ![]() Annen baban özlediği rüyayı ![]() Yıllar sonra belki sende görecek ![]() Çocuğum çocuğum, güzel çocuğum, Dünyaya açacak gül tomurcuğum ![]() Seni pırıl pırıl yetiştirmektir ![]() Hem kendime, hem vatanıma borcum ![]() ALLAH vardır Allah vardır, Allah birdir ![]() Eşi ve benzeri yoktur ![]() Mekândan münezzehdir ![]() Bizi yaratan, bizi yaşatan, Bize yediren bize içiren Bizi giydiren O'dur ![]() Ben Allah'ımı Anamdan, babamdan ve canımdan çok severim ![]() Allah'ımında beni sevmesi için, O'na kulluk, itaat ve ibadet ederim ![]() Küçük müslüman Mutluluğa uzanan, Sevgi dostluk yoluyum ![]() Ben yüce Allah'ımın, Küçücük bir kuluyum ![]() İpek gibi kalbimle, Mevlâmın hikmetiyim, Son Rasûle inanan, Muhammed ümmetiyim ![]() Ahirete Kur'an'a, Meleğe var İmânım ![]() Rabbime çok şükürki, Doğuştan Müslümanım ![]() |
![]() |
![]() |
|