![]() |
Tesettür Kur’An’İn Emridir. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tesettür Kur’An’İn Emridir.Tesettür Kur’an’ın emridir ![]() Hakkında Tesettür Kur’an’ın emridir ![]() Tesettür Kur’an’ın emridir ![]() Kur’an’ın emri olduğunda bir şüphe yoktur ![]() Mealler bunu bize göstermektedir, tefsirler de hakeza! Müslüman bir kadının başını örtmesi de, Kur’ân’ın açık ve tartışmasız emridir ![]() Örtenler bu emre uymuş, örtmeyenler de uymamış olur ![]() Olay budur ![]() Başlarını örten kadınlarımız bunu Kur’anın emri olduğu için örttüklerini söylemiyorlar mı? Tesettürü temin ettikten sonra bu ‘örtü’nün adı başörtüsüdür ![]() Başörtüsü kelimesi varken “Türban” lafını ısrarla ve kasıtlı olarak kullanmak başörtüsüne olan garezin tezahürüdür ![]() Şekli ve bağlama biçimi kimsenin tekelinde değildir ![]() Biz başörtüsüne karşı değiliz,”Türban”a karşıyız diyenleri sanırım artık anlamaktasınız ![]() Kim bunlar? Biraz araştırırsanız kim olduklarını ve ne gibi ideolojilerin mahsulleri olduklarını hemen kavrayabilirsiniz ![]() Birkaç örnek mi? Buyrun! ''Bir kesim türbanı bayraklaştırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zekeriya BEYAZ "Benim annem başını örtüyordu, türbanlamıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşar Nuri ÖZTÜRK Peki dinî inançlar gereği olmadığı iddia edilse bile, kişi hak ve hürriyetleri açısından ‘başı örtmeyi’ tercih, en az ‘başı açmayı tercih’ etmek kadar ‘hak’ olduğunu kabul etmek gerekmez mi? Elbette gerekir ![]() Peki neden başörtülü kızlarımızın Üniversitelerde eğitim hakkı engelleniyor ![]() Başını aç gel demek ne demektir? Neye hizmet etmektir ![]() Bu ülke insanına bu kadar mı değer veriyor? Başını açmakla modernlik olacaksa olmaz olsun! Bu ülkede bu kadar başörtülü kızımız evde otursun yüksek tahsil almasın demek aydınca bir yaklaşımmıdır? Ülkücü Hareket son sözü söylememiştir ![]() Allah (CC) Türkü Korusun Ve Yüceltsin ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene! |
![]() |
![]() |
![]() |
Tesettür Kur’An’İn Emridir. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tesettür Kur’An’İn Emridir.Bende nacizane fikrimi soylemek ıstıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|