Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkekten, hanıma, müslüman

Müslüman Bir Erkekten Müslüman Bir Hanıma

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müslüman bir erkekten müslüman bir hanıma
Hakkında Müslüman bir erkekten müslüman bir hanıma

Elini tutsam, dunyanin obur ucuna benimle birlikte gelir misin?
Bekle desem, dunyanin bir ucunda beni bekler misin?
Denizimde firtinalar ciktiginda limanim olur musun?
Karanlik bastirdiginda deniz fenerim,hava actiginda yildizlarim olur musun?

Bulutlar gögü kapladiginda pusulam olur musun?

Mihengim, turnusol kagidim, yuregimin suyu bulandikca onu durultacak
iksirim olur musun?

Kapilar kapandiginda kapim, yollar asindigi vakit yolum, saklanmak istedigimde duvarim olur musun?

Ozgurlugum ve mahpushanem olur musun?

Usursem evim, yorganim sigindigim kucagim olur musun?

Columde vaha olur musun, vahamda hurma agacim?

Dagin tavsani, colun ceylani, gecenin hayalleri bagrina bastigi gibi, beni bagrina basar misin?

Sak sak yarilsa bile, gokten umudunu kesmeyen kirac tarlalar gibi umut baglar misin bana?

Gitmek istersem kanatlarim olur musun, kalmak istersem ayagimda prangam?

Hurilerim olur musun?

Soganda sarimsakta gozum yok, Tih colunde gozum yok, ates almaya gidersem; kirk vakit sonra donsemde ayni yerde beni bekler misin?

Arkadaslarim, ailem, kavmim beni terkederse ve ben ailemden, kavmimden kacarsam bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin?

Ot bitmeyen bir vadide yalnizca ALLAHA emanet edilip gidersem, sende beni kinamaksizin ona guvenir ve say eder misin?

Umidimi kaybettigim anda umidim, nesemi kaybettigim zaman’dada coskum, kalbim isgale ugrarsa rehberim olur musun?

Arkadasim

Yoldasim

Sirdasim

Huzurum

Sururum

Nurum / Ziynetim / Nimetim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

CEVABEN
Cennetin olmak şerefimdir

Yüreğimden tutmuşken sen, birde ellerim elindeyken, dünyanın öbür ucu da olsa gelirim seninle

Bekle desen dünyanın bir ucunda sen ve bir ucunda ben bir an bile geri dönmem

Asla bulandırılamayacak olan denizlerinde fırtınalar çıksa, her an sığınabileceğin limanın olmaya giriftarım ben

Zifiri karanlıklarda gönlüne aydınlık verebilmek, hava açtığında yıldızın olup gözlerinden dökülmek isterim

Ve bulutlar birlik olup da göğü kapladıkları zaman, yönünü belirtecek bir garip pusulan olabilmektir gayretim

Eğer ben senin zümrüdün, zebercedin, mihengin, turnusol kağıdınsam, sabır ve tahammül kuşu olan yüreğinin suyu bulandıkça, onu durultacak iksirin de benim

Tüm kapılar pervasızca üzerine kapandığında, ardına kadar açık gül kokulu kapın, yürümekle aşınmış yollardan farklı bir yolun,
saklanmak istediğinde duvarın olurum

En dar zamanlarında özgürlüğün, kuytularda mahpushanen, üşüdüğünde evin, yorganın, sığınacak ana kucağın olurum

Layıkmıyım bilemem çöllerinde vaha, vahanda boynu bükük bir hurma ağacı olmaya

Dağın tavşanı, çölün ceylanı, mehtabın zikre daldığı gecelerde seni bağrıma basmaya, ama çorak toprakların umudunu kaybetmeden beklediği rahmet gibi bende umut bağlar beklerim seni

Gitmek istersen uzak diyarlara seni bir nefeste uçuracak kanat olur yüreğim

Kalmak istediğinde buralarda, kal diye yalvararak ayağında pranga oluveririm

Kaç vakit geçer bilemem gurbetlerden dönüşün, sılanda hurin olup aynı yerde seni beklemektir niyetim

Ot bitmeyen vadilerde Hacer’im ben!

Allah’a emanet edilip de gidersen asla seni kınamaksızın O’na güvenip say ederim

Ümitlerin tükendiği zamanlarda ümidin, neşen kaybolduğunda coşkun ve kalbin işgale uğrarsa rehberin olmak isterim

Arkadaşın, yoldaşın, sırdaşın, huzurun, sürurun, nurun, ziynetin, nimetin olmak isteğim, cennetin olmak şerefimdir…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com