Kas Moslemite Prohvetit Ebubukirin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kas Moslemite Prohvetit EbubukirinKas moslemite prohvetit Ebubukirin Hakkında Kas moslemite prohvetit Ebubukirin Kas moslemite prohvetit Ebubukirin Hz Abu Bakr, prohvet tagasi Hiram daðýndan Karþýlaþtýðýn da koos Muhammad, prohvet (PBUH) talle: "Jumala Sõnumitooja," öeldes, et see "teeb rohkem adýyla of Lord" (al-Alak, 96 / 1), nii hakkasime teda kohe, kui bildirdiði värsid: "Jumal ja teie birliðine O ' Mul on usku apostel olduðuna "demiþtir Hz Hatice kes usub ta on esimene pärast prohvet Hz Prohvet (PBUH), Islam tebliðinin esimest korda vähemalt ühe, kellega ma karda konuþtuysa görmüþ, kuid Abu Bakr ja vankumatu þeksiz etmiþtir nii kokku lepivad Isegi prohvet Prohvet (PBUH), "Kõik inimesed on võrdselt imaný, Abu Bakr on par, et koondumine, tema raske basardý imaný" Ma Teenitud peent analoogia põhjal Uskudes, Abu Bakr, kuni lõpuks oma elu Ýslâm'a adamýþ kõik olemas, kõik hayýrlý ülesandeid on saanud kõige baþta Kuuluvate isikute hõimud Mekas, Abu Bakr Ýslâm'a kazandýrmaya püüdis tugev, kuid nõrk müþriklerin iþkencelerine puutuda, orjad säilitada; rikkust piinamise kasutatakse vabanenud ori ja väljaotsimiseks igal osta Bilal, Habbab, Lübeyne, Abu Fukayhe, Amir, Zinnire, Nahdik, Umm bunlardandýr Ubeys Ta ründas Masjid-i uðramýþtý Sacred müþriklerin Abu Bakr, pärast usk islam tebliðe hoitud saladus Tema ema, tema abikaasa Asma tütar Umm Ruman ja etmiþ usus, kuid pojad Abdullah, Abu Abdullah ja tema isa uskuma Kuhafe etmemiþlerdi veel Osman b Affan, Sa'd b Abi Vakkas, Abdurrahman b AWF, Zubayr b AVVA, Talha b Ta on esimene selline kutse Ubeydullah Ýslâm'a moslemid Çoðalýp tagakiusatud moslemite pärast prohvet tehtud Müþriklerin baskýlar arttýktan Prohvet Abu Bakr ja Abu Bakr sätestatud Habeþistan'a çýkmýþ söylemiþ emigreeruda, kuid juhtiv hõimude Mecca Berkü'l-Gýmâd'da Ýbn Dugunne hoides teda karþýlaþtýðýn da Ýbn Dugunne aldýðýný peaksime tagasi Mekas ja ütles, kes koos dönmüþlerdir Mecca Kuid nagu þartlý egiidi Abu Bekir Ýbn Dugunne, Abu Bakr's açýktan açýða kummardama ja jätkata leviku tõttu inancýný tingimused kummardama teda, väites asemel saladus yapmasýný getirmediðini söylediðinde Abu Bakr, tema protektoraat olmadýðýný vajadusi, on juba avaldanud talle, et vermediðini etmiþti: "Tahaksin tagasi oma hooli egiidi Jumal on minu jaoks piisavalt " Seega, kui järgmine kolmteist aastat Mekas Rasûlullah'ýn Abu Bakr, prohvet Aiþe'nin järgi jutustamine, prohvet Abu Bakr tuli hankida kõik väljaränne tellitud Abu Bakr ütles talle nad rändavad koos rõõmu aðlamaya baþlamýþtý (Ýbn Hiþâm, es-Sire, II, 485) Hz Prohvet Muhammed alates Mecca Jeruusalemma ühe öö, siis kuulsin Sidretü'l Münteha'ya gittiði Ýsra ja Mirac * müþrikler intsident kui see Kui Abu Bakr yetiþtirdikleri, "ütles ta doðrudur dediyse " demiþtir Abu Bakr pärast see lubadus; ihlâslý, mitte kunagi ilma valeta, sisuliselt õige, ei kahtle itikadýnda anlamýnda, "Sýddýk" lâkabý antud Fraasi koraanist, "O, milline on parim arkadaþtý" (en-Nisa, 4 / 69) võiks nimetada Ongi kõik, "Sýddîk" ja et "kindel", emigreerus ta tegutsema maðaraya daðýndaki Sevres kaks koos etmiþlerdir Dating |
|
|
|