Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
poslovilnih, sermon

Poslovilnih Sermon

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Poslovilnih Sermon

POSLOVILNIH Sermon
Hakkında POSLOVILNIH Sermon

POSLOVILNIH Sermon

(To pridigo, preroka Mohameda v 632 AD (žage) Od Gospoda za več kot sto tisoč je bilo muslimansko zaseže Hz Muhammad (žage) Alahu hvala, potem pa rekla Senada)

EY LJUDI!

Znamka moje besede posluša yin Ne vem, mogoče letos, nato pa se mi, da združi več Žmurke z vami tukaj v večno skrivnost LJUDJE!

To je, kako sveto večkrat v enem dnevu, sveti mesec, kako so v mesecih, ki svoje mesto (Meko) je mesto o tem, kako blagoslovljeni, duše, tako da je bogastvo sveta, ki jo varuje vse vrste posilstvo

ASHABIM!

Zagotovo vaše Lord'll jutri, danes pa vsake države in odhodu Sin FAQs vroča usta Ne hodi za menoj v nekdanji perverzija s ust ee n razbijanje drug drugega vrat! To je dokaz, da je udaril pečat, nimajo vem! Možno je, da nihče ne poročali o tem, ali bi rack ohišje imajo boljše razumevanje sluha

ASHABIM!

Če se mu sredstva za lastnika, ki je naslednji Vse vrste obresti so bile odstranjene, pod nogami Zahteva: ampak prvotni dolg Kaj preganjanje vere v sledovih, niti preganjanja ustavili ee n usta Moneylending je sedaj prepovedan z odredbo Allah Tako kot vse vrste grda, bo to eden ostati pod noge od Cahiliyet DeAbdulmuttalib'in interes najprej odstrani njegov sin (moj stric) obresti Abbas "

ASHABIM!

Popolnoma odpravljene v času vladavine Cahilliyet zasleduje vendettas Odstrani iz vnuk prvega krvnega maščevanja Abdulmuttalib'in (Uncle Zade) Rebia'nın vzrok krvi

LJUDJE!

Danes vas hudič na ponovno čez s zemljo, in tako je izgubil večni moči, da prevladujejo Ampak ti to, razen odstranitev stvari, vidite majhnih delovnih mest, da bi bil vesel, da mu pokorni Hranite proč od vere, da bi jih zaščitili!

LJUDJE!

NADZOR strah Allah v zvezi s tem bi pravic žensk in moških morskih poti vam priporočam Vi ste ženske, prejela kot zaupanja Allah, njihovo skromnost in čistost, z obljubo ime halal Allah si le NI ri Vaša pravica za ženske üzeridne, imajo tudi pravice nad vami Vaša pravica za ženske, saj so razširili družino gnezdo Si, ri le mi, kot sem jaz niste neto vsaka oseba, je surovo Če vam ne uspe rešiti za vsako družino yuvanıza vsakogar, če jih dobro poznajo nežno zunanje Rojen v grehu, ne sled Na vas vaše pravice za ženske, glede na državo, göreneğine, ki dobavljajo obleko je, da vam in jesti vse vrste

Če vi!

I pustil s varen način za študij sploh presenečen, da imajo vertikalni njo tesno The Holy Book of Bog mu je bila zaupana Če vi! Poslušaj moje besede, lepo in prav pas morja le yi! Muslimanske brat musliman, zato vsi muslimani bratje Religija brat ni v lasti katere koli zakonite pravice do posilstvo nekdo drug Izkazalo se je, da je moral priti prijetnost um

ASHABIM!

Self NI yi ze zulmet me in znižati Zin Ni tako imajo pravico, da sama na vas

LJUDJE!

Vsemogočni Bog vse pravice imetnika pravice (Koran) je Nobene potrebe ni, da je plačala variceal oporoki Otrok, ki je rojen na postelji pripada njim Kdo so prikrajšani za prešuštvo , Ki trdi, rodbine od svojega očeta v drugi zaničljiv, nehvaležen ali poveljnik ladje na drugo intisaba ščit, božji srd, angeli prekletstvo in vsi muslimani okoli sebe ilencine! Vsemogočni desno, to je tisto, kar ljudje radi spreobrnejo le NI ri, pravosodja in pričevanje ne sprejema le NI ri

LJUDJE!

Gospod je eden Oče sva eno, ste vsi otroci Adam, Adam, zemlja je tan Poleg Boga, kar je najbolj dragoceno, da mu je najbolj spoštovana morskih show NI Arabski nearabskim koli premoč Boga-esteem, če obstaja katera koli druga LJUDJE! Jutri bo mene vprašaš, kaj bi rekli?

"Ambasador-ih Bog" ste nastopili, ne pa vazifeni prinesel pričevanje dobil bi našel v volji in zagovornika " (Messenger-i Ekrem na ta blagoslovljena pričevanje z dvigom s prstom proti nebu, potem pa je na zboru povedal downloading) Postanite Shahid O Gospod! Bodite priča, o Gospod! Bodite priča, o Gospod!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com