![]() |
Ekmeklerin Besin Değerleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekmeklerin Besin DeğerleriBeyaz ekmek: Beyaz undan hazırlanan ekmektir ![]() ![]() ![]() Kepekli ekmek: Beyaz una ham kepek eklenmesi ile hazırlanan ekmek çeşididir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruşeymli ekmek: Tam buğdayın üst kabuğunun beyaz una eklenmesi ile hazırlanan ekmek çeşididir ![]() ![]() ![]() ![]() Tam buğday ekmeği: Saflaştırılmamış buğday unundan yapılan ekmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çavdar ekmeği: Saflaştırılmamış çavdar unu ile hazırlanan ekmek çeşididir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yulaf ekmeği: Yulaf unu eklenerek hazırlanan ekmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|