![]() |
Et Nasıl Terbiye Edilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Nasıl Terbiye Edilir?![]() Türk mutfağında etlerin geniş bir kullanım alanı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() İşte size kolayca hazırlayabileceğiniz bir marinat: Bir miktar soğanı (ör ![]() ![]() ![]() Aynı kabın içine bir miktar zeytinyağıyla birlikte kekik ve defne yaprağı koyun ![]() ![]() ![]() Et Terbiye Yöntemleri Malzemeler ; Soğan, Süt, Zeytinyağ, Limon Suyu Özellikle ızgara yapılacak etleri, 24 saat kadar önce, yumuşaması için süt ve zeytinyağına, güzel kokması ve tat alması için soğana yatırmak gerekir ![]() Bu karışım istediğiniz lezzete göre ayarlanabilir ![]() ![]() Soğanlar tercihe göre yuvarlak halkalar halinde doğranabilir ya da rendelenerek, süt-zeytinyağ karışımına katılabilir ![]() Çokca yapılan bir hata, etlere kekik ve diğer baharatın pişme öncesi konmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|