![]() |
Yufkalı Paça Böreği Hazırlanışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Paça Böreği HazırlanışıYufkalı Paça Böreği hazırlanışı ![]() Yufkalı Paça Böreği İçin Kullanılan Malzemeler : 1 adet yumurta (yufkası için) ılık su (yufkası için) tuz (yufkası için) kızartmak için yağ 500gr un (yufkası için) 2 adet paça Yemeğin Mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4 Yufkalı Paça Böreği Tarifi : Su böreği tarzında yoğurulup ve yufkalar açıp gayet vasi [bol] tavada veya kenarlı tepside bol revgan-ı sadede birer birer kızartıp kevgire alarak yağı süzüldükde misal yirmi yufkanın onunu aralarına koyu paça suyunu serperek kenarlı tepsiye istif etmeli muahharen ilik gibi gayet pişmiş paçaları kemiklerinden ayırıp üzerine bolca döşemeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|