![]() |
Git En İyisi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Git En İyisi...Bitiremedim içimde seni, Denedim, ama yenemedim bir türlü acizliğimi, Defalarca seni düşünerek uyuduğum geceye, Sensiz uyanmak istedim, yapamadım ![]() Her yarın, yeni bir gün dediğimde, Yine sen vardın, çünkü ben, yeni, umut ve mutluluk dolu günleri hep seninle kurardım ![]() Yarına uyanış sebebim sendin, sen, hayallerimdin ![]() Yürüdüğüm bu hayat yolunda önüme engel olan taş da sendin, Engeli aşmam için uzanan el de sendin ![]() Peki hangisiydi gerçeğin? Düşünüyorum da, canım çok yandı sayende, içinde varlığı biten bir ben ![]() Söylesene bu kadar severken nasıl biter, o kadar büyüdüm ki sende ben ![]() Kaybedersen canın çok yanacak ![]() Ya bana verdiğin acı? Söylesene kimden sorulacak bunun hesabı ![]() Bu muydum senin için, yada bu muydu benim için besliyorum dediğin o büyük sevdan ![]() Yeter artık, geri ver zaten benim olan herşeyimi ![]() Ya git, ya kal bende ![]() ![]() ![]() Bizim için son olmasa, hiç gitmesen ![]() Zannetme, beni üzemezsin, ezemezsin, zaten her bir köşesi çatlaklarla dolu bu kalbi kıramazsın ![]() ![]() Hadi dönüp bakmadan, daha da acizleştirmeden git ![]() Sana kolay gitmesi, bana zor beklemesi ![]() Dayanamayacağımı biliyorum yokluğuna, şimdi dur diyeceğim demeden git en iyisi ![]() |
![]() |
![]() |
|