Bulantı... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulantı...Eros çıkar(sa) karşına, dokunduğunda elin yanar ![]() bilirsin![]() ![]() Sobaya dokunursun, ama çocuksundur ![]() Çocuksu merak başına nice acılar bırakır![]() Ama ben kesikleri severim elimdeki, vücudumdaki ![]() Yaşamımın anılarıdır…Tehlikesiz olmak istesem de olamam ![]() ![]() Sadece uzak tutarım kendimden seni ![]() ![]() Ama, Paylaşırım, dinlerim ![]() Sen de bilirsin, bu pırıltıların kavuşması için gece yarısı lazımdır ![]() “sleep mode on” olmadan “off”a geçilmez öyle değil mi?![]() ![]() Elimi tut ![]() ![]() Beraber yürüyelim ![]() ![]() Belki yürümeyiz ![]() ![]() Belki sen yok’sun ![]() ![]() Her zamanki halüsinasyonlardan … Söyle, bazen birini bilmek için, tanımaya gerek var mı? bazen birinin ne hissettiğini bilmek için, O olmaya ihtiyaç var mı? bazen birine vermek için, aklını almak için, nasıl dokunacağını bilmek ya da tutkuyu hissettirmek ya da dokunuşları duyguyla yüklemek masaj yapmak ve hissetmek mi gerek?? |
|
Bulantı... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulantı...Gelip geçer her sancı ![]() Ha yürekte ha beden de ![]() Uykum sanki bir hancı ![]() Bir katilin emrinde ![]() Yatağımı bir yabancı ile paylaşıyorum Hemen ardımda nefesini duyuyorum Yalnız kalmamak için Sensiz uyanmamak, sensizliğimi hissetmemek için içimden geçen kaçıncı beden bu bilmiyorum![]() Adım Despina Artık seni hiç sevmiyorum![]() Ne sana ne aşka ne anılarıma zerre kadar saygı duymuyorum ![]() Küçülerek ve tükenerek yola devam ediyorum ![]() Gülüşünü duyar giyim… “Şaka yapıyosun…” ve sonra boynunu hafifce yana devirip gülüyorsun ![]() Hayal ediyorum…Adım Despina… Elimde kuru kuruya bir kaç anı… Senden ve seni sevmekten nefret ediyorum… |
|
|
|