![]() |
Bulantı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulantı...Eros çıkar(sa) karşına, dokunduğunda elin yanar ![]() ![]() ![]() ![]() Sobaya dokunursun, ama çocuksundur ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben kesikleri severim elimdeki, vücudumdaki ![]() ![]() Tehlikesiz olmak istesem de olamam ![]() ![]() Sadece uzak tutarım kendimden seni ![]() ![]() Ama, Paylaşırım, dinlerim ![]() ![]() Sen de bilirsin, bu pırıltıların kavuşması için gece yarısı lazımdır ![]() ![]() ![]() ![]() Elimi tut ![]() ![]() Beraber yürüyelim ![]() ![]() Belki yürümeyiz ![]() ![]() Belki sen yok’sun ![]() ![]() Her zamanki halüsinasyonlardan … Söyle, bazen birini bilmek için, tanımaya gerek var mı? bazen birinin ne hissettiğini bilmek için, O olmaya ihtiyaç var mı? bazen birine vermek için, aklını almak için, nasıl dokunacağını bilmek ya da tutkuyu hissettirmek ya da dokunuşları duyguyla yüklemek masaj yapmak ve hissetmek mi gerek?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bulantı... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulantı...Gelip geçer her sancı ![]() Ha yürekte ha beden de ![]() Uykum sanki bir hancı ![]() Bir katilin emrinde ![]() Yatağımı bir yabancı ile paylaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Adım Despina ![]() ![]() Ne sana ne aşka ne anılarıma zerre kadar saygı duymuyorum ![]() Küçülerek ve tükenerek yola devam ediyorum ![]() Gülüşünü duyar giyim… “Şaka yapıyosun…” ve sonra boynunu hafifce yana devirip gülüyorsun ![]() ![]() Adım Despina… Elimde kuru kuruya bir kaç anı… Senden ve seni sevmekten nefret ediyorum… |
![]() |
![]() |
|