![]() |
Aşk Yok,,, Aşk Öldü...~Kaçak Cadı~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yok,,, Aşk Öldü...~Kaçak Cadı~96727536 ![]() Islaktı gözlerim ![]() ![]() ![]() hüznünü bulutlara yükleyip gecesine kavuşamayan gündüzün hüznünü yağdırdığı gibi yağıyordu gözlerimden anlamsız yaşlar ![]() ![]() Anlamsızlık taa içimdeydi benim ![]() ![]() Seninle sensizliğin olduğu yerde ![]() ![]() ![]() Kimi sevmeye kalksam sen oluyor karşımdaki ![]() ![]() sen şimdi kiminlesin bilmem ama ben hep seninleyim ![]() ![]() Gidişin ölümdü ![]() ![]() ![]() Ölümüm ardından bakarken kal diyemeyişimdi ![]() ![]() Yüzyıl oldu sanki gidişin ardından bakarken şimdiki gibi ıslaktı kirpiklerim ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() belki de hiç gelmemiştin ben gelmiş olmanı ümit ettim ![]() Bu ümitle yaşattım asırlardır içimde yaşayan hayalden ibaret sevdamı ![]() ![]() ![]() Kaçışlarına gizlenen sen değildin belki de tüm korkaklığımla bendim senden kaçmaya çalışan ![]() ![]() Dağ gibi hüzünlerden arta kalan yıllanmış şarap tadındaki sevdanla yüzleştim sonunda sevgili ![]() ![]() Senin için çok şey olmaya çalıştım ![]() ![]() ve sonunda hiçbir şeyin oldum ![]() ![]() Seni sevmek saflığın doruk noktasındaki buğulu bir hüzündü ruhuma dolan ![]() ![]() seni sevmek seni özgür bırakmaya razı olmaktı ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() önce sıcaklığın çekildi tenimden ![]() ![]() sonra nefesin gitti yüzümden ![]() ![]() Arkası dayanılmaz bir soğuktu her gece beni uykumda bile titreten ![]() ![]() Tek bir söz bekledim senelerdir senden ![]() Geldim demeni bekledim ![]() ![]() Ama sen rüyalarımda bile söylemedin ![]() ![]() beni bir söze hasret ettin ![]() ![]() Aşka inancım yok oldu sevgili ![]() ![]() İnandığım aşk Leyla?yla birlikte öldü asırlar önce ![]() ![]() İnandığım aşk gidişinle birlikte yok etti beynimde senden kalan aspire olmayan tortulaşmış duyguları ![]() ![]() Aşk öldü sevgili ![]() ![]() aşk öldü ![]() ![]() Sevgi üzerine yazdığım tüm cümleler yokoluyor birer birer ![]() ![]() Gözün aydın sevgili bıraktım seni ruhumdan ![]() ![]() ![]() özgürsün artık çekil git düşlerimden ![]() ![]() ![]() çık git beynimden ![]() ![]() De ki aşk öldü ![]() ![]() Farzet ki ![]() ![]() ![]() ben öldüm ![]() ![]() toprağa karıştım yok oldum ![]() ![]() git artık benden ![]() ![]() Artık ben yokum ![]() ![]() ![]() Aşk Yok, Aşk Öldü artık ![]() ![]() ![]() ~KaÇaK CaDı~ |
![]() |
![]() |
|