Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklersin, sadece

Bazen Sadece Beklersin..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bazen Sadece Beklersin..

Bazen sadece beklersin birşeylerin olması için

yorgunsundur herşeye, ağlamaya bile, gülmeye bile
dökemezsin içini kimselere ne de kendine
hayallerim vardı bir zamanlar şimdi hayal kurmak bir hayal olmuş orası ayrı
içimde kocaman bi sevgi var gibi biri olsa da ona versem gibi neden illa bir başka kişi? içimde bu denli sevgi varken neden mutsuzluk anneme, babama, kardeşime neden gösteremiyorum fazlaca ilgi? kendimi neden sevemiyorum olduğundan daha da fazla? yetemiyo muyum kendime? neden önemli olması için bir başkasını bulmam gerekiyor tüm sevgimi ona vermek için?
ama ben deniyorum olmuyor yaradılıştan bu başka bi kılıf uymuyor değişmek istiyorum yerimde sayıyorum biri geliyor birileri gidiyor çok mutlu oluyorum daha çok ağlıyorum
içim şişiyor çoğu zaman mutlu olduğum şeyler mutlu edemiyor
zaman bazen o denli akıp gidiyor ki korkuyorum
anlayamıyorum neden bu korku neden bu kaçış? kimden bu kaçış?
kendim gibi birini istiyorum bazen aslında kendimden bıkıyorum belkide hep aynı terane seneler geçse de üzüldüğüm şeylerin saçmalığı aynı ne bir fazla ne bir eksik pardon daha da fazla bu saçmalık
içimden geldiği gibi yaşıyo olsam da yaşayamıyorumdur belki?
tam şu anda denesem belki
komik değil mi sencede? deniyorsun ama başaramıyorsun tam başaramamak da denemez aslında deniyorsun yolun tıkanıyor öyle bi tıkanma ki? şaşırıyorsun denk mi düşmüş, şanssızlık mı olmuş yoksa olması gereken mi olmuş? neden düşünüyorum?
keşke aptal olsaydım
evet anne ben aptal oldum! demek istiyorum
bu yazımı yayınlamak zorunda olmasam bile yazarken kasılıyorum kendime mi itiraf edemiyorum yoksa bu denli mi kasıyorum?
ne zaman bitecek merak ediyorum etmek de istemiyorum

bırakıp gidesim var ama gitmek de istemiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com