![]() |
Bazen Sadece Beklersin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bazen Sadece Beklersin..![]() Bazen sadece beklersin birşeylerin olması için ![]() yorgunsundur herşeye, ağlamaya bile, gülmeye bile ![]() dökemezsin içini kimselere ![]() ![]() hayallerim vardı bir zamanlar ![]() ![]() ![]() ![]() içimde kocaman bi sevgi var gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ben deniyorum olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içim şişiyor çoğu zaman ![]() ![]() zaman bazen o denli akıp gidiyor ki korkuyorum ![]() anlayamıyorum neden bu korku neden bu kaçış? kimden bu kaçış? kendim gibi birini istiyorum bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içimden geldiği gibi yaşıyo olsam da yaşayamıyorumdur belki? tam şu anda denesem belki ![]() ![]() ![]() komik değil mi sencede? deniyorsun ama başaramıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() keşke aptal olsaydım ![]() evet anne ben aptal oldum! demek istiyorum ![]() bu yazımı yayınlamak zorunda olmasam bile yazarken kasılıyorum ![]() ne zaman bitecek merak ediyorum ![]() ![]() bırakıp gidesim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|