Bil Ki Ömrünce Sevileceksin. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bil Ki Ömrünce Sevileceksin.Islanmayan yastıklarda aradım tenini, Ben her gece sana uyudum biraz da yalnızlığına ![]() ![]() Mavi bir çarşafla sarıldım yokluğuna ve her nefeste biraz daha rüya oldun uykularıma ![]() Hasretliğim bir öpüşle geldim sana![]() Geldim kokunu almak İçin, Geldim pervasızca içim titreyerek![]() Açıldım sana DERTİMİ anlattım![]() Naptım ben böyle kendime, hayatıma, gençliğime![]() Hayatımın gidişi seni sevmekti![]() Ansızın bilmeden![]() ![]() Hangi noktasındayım hayatın bilemiyorum ![]() Bil ki ömrünce sevileceksin ummadığınca![]() Kim olduğumu bilmeden![]() Yazılarıma kapak olacaksın![]() Belki de güleceksin bana![]() Gülüşlerin ben olacak![]() Ansızın, yürekten, Gönülden![]() Hatıralarım hep sende gizli, seninle başladı yarınlarım… Gecelerde seni düşlerken sen bana çok uzaksın![]() Hasretim sana, Bedenim senin, Tüm Gençliğim senin Ellerinde![]() Ummadığınca sevgim sana birgün gelecek duydugunda gözyaşların sel olacak asrın şehirde![]() Damla Damla Olan gözün beni arayacak![]() Aracak her yerde![]() ![]() Gözyaşlarım sözlerin bittiği yerde başladı ![]() Ağlarken bana acıma Lütfen![]() ! Bil ki Ömrünce sevileceksin ummadığınca…
|
|
|
|