![]() |
Çaresi Olmayan Duygular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çaresi Olmayan DuygularOlmuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmeliyim buralardan dedikçe, bir adım bile atamıyormuş insan; kalmalıyım düşünceleriyle ![]() Olmuyormuş ![]() ![]() ![]() Seviyor muyum bilmiyorum dedikçe, sevginin ufuk çizgisi bile görülmüyormuş ![]() Herkes çekip giderken, ardından yalnızlığın oltasına demir atıyormuş insan ![]() Nefretle, sevgi yan yana yürümüyormuş ![]() ![]() Ne zamanki yüreğindeki zıt duygular birbiriyle çatışmaya başladığı anda, galibi belli olmayan düşüncelerden sıyrılmaya kalktığı anda çıkmaz bir şehrin esiri olduğunu anlıyormuş insan ![]() İçinde hükmedemediği keşmekeş duygularını bir gün belki değişir diye beklediği anda, yaşama ait tüm umut kırıntılarını yitirdiğini anlıyormuş insan ![]() Gönle söz geçirmek çok zor imiş ![]() ![]() ![]() ![]() O vakitten sonra kim olduğunu bilemeyen bir benlik, sorularıyla ve vicdanıyla esir alıyormuş yüreğini ![]() ![]() ![]() Hiçbir limana yanaşamayan gemiler gibidir ruhu ![]() ![]() Bir anda sinirlenir, kızar kendine ![]() ![]() Al! İçimden bana acı veren bu zıtlıkları ![]() Bir an için delicesine kıyıya vuran köpük köpük dalgalar gibi kabarır ve önüne çıkan ilk limanı ıslatır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|