![]() |
Yoruldum Gelgitlerden.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoruldum Gelgitlerden..Bir deniz kıyısında,küçük bir kumsaldım ![]() ![]() ![]() Dalgalar okşardı kumlarımı,bir anne çocuğunun saçlarını okşar gibi ![]() ![]() ![]() Her dalga gelişinde,bu sefer gitmeyecek sanırdım,ama hiçbir dalga kalmazdı kumlarımın üzerinde,bir nefesten daha uzun süre ![]() ![]() ![]() Kimi dalgalar bana deniz kabukları getirirdi,kimileri küçük,küçücük ama çok güzel taşlar ![]() ![]() ![]() hepsi bu ![]() ![]() ![]() Hiçbiri kalmazdı bir nefesten daha uzun süre ![]() ![]() ![]() Kumdan kalelerim olurdu bazen ![]() ![]() ![]() ![]() Kollarımı açmış beklerken görkemli dalgaları,gelir umarsızca yıkıp giderlerdi kalelerimi arkalarına bile bakmadan ![]() ![]() ![]() Kimi büyük bir gürültüyle gelirdi,köpüklerini saçarak etrafa büyük bir haşmetle; kimiyse sessiz ve sakin,karanlıkta bir fısıltı gibi ![]() ![]() ![]() Ben hep en gürültülüsünü,en köpüklüsünü beklerken,anladım ki benden en çok şeyi onlar alıp götürüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen biri gitmeden bir diğeri çıkıp geliveriyordu ![]() ![]() ![]() ![]() kucaklamak isterken diğeri kayıp gidiveriyordu avuçlarımdan ![]() ![]() ![]() Gelgitlerden oluyordu bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi güzel dalgam,ne olur gel artı İster fırtınalarla gel,ister meltemlerle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahilde bıraktığın köpük köpük gözyaşları yetmedi mi? Bak görmüyor musun?Açtım sana kollarımı ![]() ![]() ![]() Yoruldum seni beklemekten,yoruldum gel-gitlerden ![]() ![]() ![]() GEL-GİTME ARTIK!!!! |
![]() |
![]() |
|