Yüreğimi Bir Gül Çizdi.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimi Bir Gül Çizdi....Gülün dikeni batti dün parmağıma, ve hala gülümseyerek bakıyorum parmagımdaki kücük sıyrığa ![]() ![]() ![]() Kızamadım ![]() ![]() cünkü gülün dikeni batmadan önce sükretmistim; " Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmışsın " demistim Kızamadım, cünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme cekmistim , bakmaya kıyamamış dokusuna hayran kalmıştım, cünkü batmadan önce yüregime koymus onu sevmistim![]() ![]() dikenini unutmusmuydum? unutmustum dikenini![]() ![]() unutmustum işte![]() ![]() ![]() ![]() acıtmayayım diye dokunmaya cekindigim gül, ince ve derin bir yara acmıştı parmagıma ![]() ![]() gülümsedim yarayada![]() ![]() süzülen iki damla kanada![]() ![]() cünkü o yarayı acan bakmaya kıyamadıgım o güldü![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiklerimizin yüregimizde actiklari yaralarda aslında o gülün actığı yara gibi degilmiydi ![]() ![]() ince ve derin bir yara![]() ![]() aslında cok önemsiz gibi görünsede her kımıldadığınızda yüreginizi inceden sızlatan bir yara![]() ![]() ama dostlariniz o yarayı acmadan önce siz muhabbet dolu kokularini sineye cekmistiniz, zamanı, mekanı ve kalbinizi paylasmıştınız![]() ![]() yarayı acmadan önce siz onları kalbinize koymustunuz![]() ![]() kızabilirmiydiniz![]() ![]() kızamazdınız elbet![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]()
|
|
|
|